25-08-2015, 23:59
No tak, ale talentu do rysowania takiego jak ty Sławku_88 nie mam
mogę pracować w, z, na... jakimś programie?

Bronka napisał(a):A te ramki to może dobrze jakby jedna osoba zrobiła co by takie same były.Właśnie o takie mi chodzi, tylko czy w ogóle będziemy je robić? Tzn. bardzo popularne (i lubiane) są ostatnio talie bezramkowe, więc może...
Bronka napisał(a):hahaha Karolina szalejesz to może wkleisz na zachęte dla innych tą Siłę??Ano szaleję.
Karolina 11 napisał(a):Bronka napisał(a):A te ramki to może dobrze jakby jedna osoba zrobiła co by takie same były.Właśnie o takie mi chodzi, tylko czy w ogóle będziemy je robić? Tzn. bardzo popularne (i lubiane) są ostatnio talie bezramkowe, więc może...![]()
Jakby co, to myślę, że można by dać proste, czarne, coby za bardzo uwagi nie odwracały od obrazu (takie, jakie ma np. 78 Tarot, z której kilka kart wkleiłam w pierwszym poście).
Bronka napisał(a):hahaha Karolina szalejesz to może wkleisz na zachęte dla innych tą Siłę??Ano szaleję.To chyba z podekscytowania.
![]()
Poniżej moja Siła (co Wy na to?)... Zamierzam ją już tylko przerysować (przy okazji poprawiając pewne detale i kolory) i poprawić tło (nie bardzo wiem, jak zrobić takie, jakie chciałam, może któraś z Was wie? Chodzi mi po prostu o to, żeby na kartę już w formie zdjęcia "nakleić" tło: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.squaregear.net/gimptips/fire00.png">http://www.squaregear.net/gimptips/fire00.png</a><!-- m -->).
Bronka napisał(a):LeCaro Wisielec, Eremita, Kapłanka, Rycerz/Król mieczy
Jednorożec LeCaro napisał(a):Bardzo ciekawe przedstawienie Siły Karolino... taka czysta Siła, bez pogromcy w formie dziewczyny na przykład... troszkę "smocza" w wyrazie. Nie wiem co o tym myślisz, ale ja bym dała tło kontrastowe - zielone.Gdy tylko pomyślałam, jak wyglądałaby moja wersja Siły, od razu taki właśnie obraz przyszedł mi do głowy.