Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Kupiłam te karty od przypadkowo poznanej dziewczyny, która je kiedyś kupiła i sama nie umiała z nimi nic zrobić. Ale, poza ładnym, trwałym pudełkiem, chyba nie są fajne, średnio namalowane, a buławy nazywają się "pałeczki"... Zna ktoś taką talię?
Liczba postów: 2.189
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Ja mam te karty, kupilam je kiedys, dawno...chyba z 10lat temu... na Greenpoincie w NY. Niestety nigdy mi sie nie spodobaly. Dostaje oczoplasu gdy na nie patrze. Mowie o nich , ze sa zrobione jak na test dla kierowcow.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mnie też się te karty średni podobają, mam je dlatego, że postanowiłam kolekcjonować karty. Z moich 7 talii, to chyba najbardziej lubię Tarot Snów, potem Tarot Mistycznego Marzyciela, a ostanie dni spędzam na talii Tarot Totha, świetne karty, choć może nie tak malownicze, jak Tarot Snów.
Cóż, zaczynam, wszystko jest jeszcze przede mną...
Liczba postów: 529
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Szkoda, bo kilka kart zapowiadało, że to naprawdę może być fajna talia dla mnie- a tak to asy mi się nie podobają i wszelkie karty "starożytne".
Nie lubię takiego pomieszania z poplątaniem... szkoda, oj, szkoda.
Liczba postów: 1.098
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
sursum corda? :laughing-rolling:
te karty są na allegro za 68 plnów (bez przesyłki)
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
czy jako pierwsze dla mnie radzicie klasyczne gilded tarot ciro marchetti czy moge zaczac od zwariowanych fey tarot np?
o tarocie nie wiem jeszcze nic
poza tym ze cale popoludnie ogladalam talie kart (w necie)
Liczba postów: 338
Liczba wątków: 9
Reputacja:
90
Zgadzam się z Eremitem. Jeśli żadna talia nie zafascynowała cie na tyle żeby chcieć ja posiadać jako swoja pierwszą, to doradzam talię Rider Waite