Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 141
Reputacja:
1.876
Witajcie,
Jak zinterpretowali byście Koło Fortuny w pytanie o okoliczności w jakich kogoś poznacie?
Po prostu rozpoczęcie nowego etapu, jakaś przełomowa sytuacja w życiu?
Reputacja:
1.876
Z tego co zrozumiałem to już będzie w lutym, więc nie zdążę dopytać.
Dziękuję bardzo, też taka opcja chodziła mi po głowie, że coś zesłane przez los i jeszcze nie możemy poznać odpowiedzi. Jakieś zdarzenie, którego się być może nie spodziewam.
Dziękuję ????
Reputacja:
1.876
Tak, wyciągałem karty na miesiące i wypadło na luty. A potem dopytalem o okoliczności.
Właśnie zdam się na los i dlatego już nie będę dopytywał. Niech się dzieje co ma się dziać. Aż jestem ciekawy co to za okoliczności ????
Liczba postów: 596
Liczba wątków: 37
Reputacja:
1.010
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
W kole zdarzenia występują nagłe kiedy się ich niespodziewamy tutaj decyduje los nie my
Reputacja:
1.876
Ostatnio coś się mnie trzyma ta karta ????
Wcześniej chciałem podobnie wyłożyć karty na miesiace, w którym znajdę pracę. Pomedytowałem i chwilę zanim przystąpiłem do tasowania w głowie pojawiła mi się myśl, że Koło Fortuny może mi to pokazać. Podczas tasowania wypadła mi karta i to wlaśnie było Koło Fortuny. Stwierdziłem, że co będzie to będzie, bo jak mówisz to los tutaj działa.
Reputacja:
1.876
Haha o tak, znam ten rozkład. To jeden z moich ulubionych. Jest bardzo skuteczny. Dziękuję ????
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Czy do tego rozkładu używamy całej tali?
I drugie pytanie czy ma znaczenie przy interpretacji odpowiedzi czy karty są w położeniu prostym czy odwróconym?
mam nieduże doświadczenie z tarotem więc proszę się nie dziwić pytaniom..
właśnie zrobiłem sobie taki rozkład w zapytaniu czy inwestycja przyniesie mi w określonym czasie zakładany zysk :
Koło fortuny było w IV rzędzie czyli NIE obok z lewej strony 6 denarów , jedna i druga karta w pozycji odwróconej
Jaka jest prawidłowa interpretacja odpowiedzi?
Reputacja:
1.876
Kama, rzeczywiscie też mi się wydaje, że Koło Fortuny to okoliczności, których się nie spodziewam i których w żaden sposób nie da się przewidzieć. Dziękuję ????
zpol1 - jeśli Koło wypadnie w ostatnim rzędzie, to znaczy, że karty mówią nie i nie interpretujemy już żadnych innych kart.