Chodakowska dla mnie ze swoim silikonem w biuscie jest niewiarygodna, ale seksu pewnie ma ze swoim swiezo poslubionym mezem duzo, zycze szczescia i powodzenia, ale takie podejscie, jak np. swego czasu Jane Fonda - najpierw usuwamy iles zeber, a potem propagujemy cwiczenia na talie.....to mnie odpycha od tych sposobow na "zdrowa" sylwetke....
Pamietajmy - kobiety szczuple to nie zawsze te najszczesliwsze na swiecie.....
Liczba postów: 606
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Chodakowska zbudowała niezłą armię fanek, ale mi coś w niej śmierdzi. Nie ćwiczyłam nigdy z nią. Silikon jej wybaczam, bo przyznaje się że go ma, a warto pamiętać, że dużo treningów spala tkankę tłuszczową, zatem też i biust. Zatem cycki to jej własna sprawa, jeśli by odsysała sobie tłuszcz z brzucha i reklamowała, że to zasługa diety to by było mało fajne.
Szczupłość nie jest wyznacznikiem szczęśliwości danego człowieka. Ważne by się czuć dobrze w swojej skórze i akceptować siebie.
ojejku jak to Kto???? Ewa Chodakowska -trenerka wszystkich polek,jeździ po Polsce z warsztatami i wydaje płyty z ćwiczeniami,nie wierze ,że nie słyszałeś....
Liczba postów: 606
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Odnośnie Chodakowskiej to radziłabym jeszcze zwrócić uwagę na niektóre ćwiczenia, które ona wykonuje, bo znam trenerów wytykających jej podstawowe błędy w samym ćwiczeniu. A i uwaga na stawy kolanowe.
a ja zrzucilam juz te poswiateczne 2 kilo.... Porzadne sniadanie, zdrowy obiad i minimalna kolacja... poza tym picie (woda z odrobina syropu owocowego, lekkie ziolowe herbatki, kefir....)