27-04-2011, 20:42
a może faktycznie zapytam kart? :kiss3: , może coś podpowiedzą - dobre i to ze się wie...
nadzieja_aa napisał(a):a może faktycznie zapytam kart? :kiss3: , może coś podpowiedzą - dobre i to ze się wie...dokładnie, może przeoczyłaś coś albo szukałaś w zupełnie innym miejscu :kiss3:
Gośka napisał(a):Piękne, jeśli powstanie jakiś aksamitny, to rezerwuję .kupiłam dziś aksamit 100%... cena masakrycznie powalająca, ale wreszcie będą baaardziej magiczne woreczki :mrgreen:
nadzieja_aa napisał(a):i wszyscy maja jakiś talent - tylko nie ja - oj co ja pisze - tez mam talent -- do leniuchowaniatalenty pokazuje pozycja 6 +5 w portrecie.
a ten woreczek dla Rani to jakby dla niej przeznaczony - bardzo mi pasuję Rani on z Twoja osoba...
dorcia1564 napisał(a):Ja robie sama woreczki na karty na szydełku z pieknych nici lub z materiału haftowane złotymi lub srebrnymi nicmi, tylko ze sa to zawsze prezenty dla znajomychChętnie kupię taki woreczek Dorciu jeśli będziesz miała jakiś wolny
FairyWitch napisał(a):kupiłam dziś aksamit 100Przypominam, że on jest mój (zarezerwowany)
FairyWitch napisał(a):Ale nadal nie mam pomysłu na cennik... :fie: :help: