Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Szukam ciekawych osób podobnych do mnie. Zajmuję się szeroko rozumiana magią. Uprawiam rośliny o szczególnych właściwościach. Mam dostęp do ziół z pierwszej ręki, które w większej części hoduję w swojej szklarni pod Wyszkowem.
Moja przygoda rozpoczyna się gdy miałem naście lat. Od zawsze fascynował mnie Ludzki Umysł. Nawet kierunek studiów udało mi się wybrać związany z moimi zainteresowaniami. Skończyłem filozofię w 2003 roku.
Z czasem, gdy wszystkich lepiej poznałem, wszedłem w posiadanie pewnej wiedzy, jej źródło to zbiór średniowiecznych manuskryptów łacińskich ocalałych po św. inkwizycji. Przełożonych i opisanych w książce wydanej przez filipińską organizację, zrzeszającą czarowników z całego świata, w 1975 roku.
Posiadamy dużo testów, większość po łacinie. niektóre po angielsku i znaczna część w języku polskim w formie przetłumaczonych i zinterpretowanych tekstów.
Jeżeli znasz kogoś kto mógłby nam pomóc w odtworzeniu tamtej księgi z tych materiałów byłbym wdzięczny za kontakt.
Teksty w większości zawierają, różnego rodzaju symbole, łacińskie nazwy połączone z Runami, przepowiednie, składniki różnego rodzaju, receptury, rysunki amuletów i talizmanów, właściwości minerałów, rodzaje energii i wiele innych.
Liczba postów: 167
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
gAndzia ooo gAndzia
Karty to podpowiedz, nie wyrocznia.
Reputacja:
0
A jak wpadnie w niepowołane rece? Lepiej pytajcie na priv.
Liczba postów: 97
Reputacja:
0
Podziwiam wszystkich za cierpliwość. Ja tyle nie posiadam xD
Liczba postów: 54.833
Liczba wątków: 2.144
Reputacja:
5.481
Jeśli chcesz z nami dyskutować...proszę pisać na forum...
Obawiasz się dyskusji na forum...dlaczego...
Na forum może więcej osób Ci odpowiedzieć...a jeśli nie...sam będziesz widział jak to jest z zainteresowaniem tego tematu...
Więc proszę ...na forum...i nie namawiaj nikogo na pw...
To będzie sprawdzian tego...czy jednak nie pomyliłeś forum...czy Twoje tematy chwycą u nas...bo jak dotychczas...marnie...
Reputacja:
0
Widzę. że ź;e trafiłem. Nik nie zadał żadnego konkretnego pytania. Pozdrawiam Wszystkich i czekam na konkretne pytania na PW. To co mogę napisać na forum piszę i z tego co widzę nikt mnie nie rozumie.
Dlatego mam coś dla was specjalnie z wiosny 1623, gdyż widzę, że macie opanowanie do pefekcji analizowanie tekstów, rozbiórkę i "remont" zdań.
Przyjadą na czarnych rumakach.
Trzech mędrców, a z nimi przybędą ich wierni towarzysze.
Siła ducha, staje się jednością z siła ciała.
Dolina kiedyś tętniąca życiem, teraz ma kłopoty.
Daremna walka z Królem. To nie jest ich Król. To kłamca.
Matka łzę toczy,nad dzieci losem. Trwoni owoce swej Matki.
Nie pyta nikogo o zgodę.Zabiera wszystko, obiecując lepsze życie.
To nie król. To Diabeł w ludzkiej skórze.
veris MDCXXIII
Cham
Liczba postów: 1.311
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Nikt nie pyta o nic konkretnego, ale i Ty nic konkretnego nie piszesz.
Reputacja:
0
Czyli uważasz, że Magia to bzdura? Szukam Czarowników do rozmowy. Chcesz wpisywać posty na sztukę.Tak mówią moje karty gdy pytam o co Ci chodzi. Mama_Muminka. Poszukajcie sobie inny wątek i dajcie Prawdziwym czarownikom, odnaleźć ten temat. Będę wdzięczy. Pozdrawiam.
Reputacja:
0
Pisałem już wcześniej.
Cytuję.
Jeżeli czujesz, że to Ciebie szukam napisz mi to. Nie mam zamiaru wciągać kogo kolwiek do swojej grupy, jeżeli o to Ci chodzi. Chcę porozmawiać z kimś kto ma doświadczenie. Mój rozmówca musi mnie rozumieć.
Sep ten pan nie odpowiada na niewygodne pytania a pozniej sie dziwi , ze nie ma z kim rozmawiac gdy tymczasem nie potrafi byc parterem w rozmowie
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Filozof z Ciebie dobry Michal< ja sie zastanawiam to od roslienk takie teksty tworzysz;P? Oj chyba zle trafiles, musisz wziasc swojego ''çzarnego rumaka''i przeczesywac teren dalej

!
Caliel napisał(a):Ej dziewczyny, zawstydzacie mnie 
Caliel Ty tak specjalnie tutaj kokietujesz

Tyle CI powiem

! Jakbys nie zdawal sobie sprawy ze swojej urody to bys mial inny Avatar

! Pzdr
''Jest pewien Smok, który nie jest gadem
Podąża śladem serca, a nie za stadem ''