Liczba postów: 135
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
mi zawsze wychodzi tam samo. dziwne. bo mam w tym roku wyjść za mąż, ale nie mam partnera. dzieci dwoje, chłopiec, dziewczynka. w rodzinie wszystko tez się zgadza. trochę to dziwne. niby się sprawdza, ale jakim cudem mam wyjść za mąż (jest październik), kiedy do końca roku jest zaledwie 2 i pół miesiąca, a ja nie mam nikogo. podobno cuda się zdarzają : )
Liczba postów: 255
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Moja mama wielu osobom wróżyła tak jeśli chodziło o ilość dzieci. Byłam jedyną osobą co do której się pomyliła w tym temacie.
Reputacja:
0
tak, i karty i pierścionek pokazują to samo. czekam na realizację : )
Liczba postów: 259
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ciekawe jakiej płci dziecko urodzi księżna Kate?
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
spróbwałam zrobić ale nie wiem czy dobrze... najpierw się prawie nie ruszała a potem raz w kółko a raz po prostej... jak takie coś rozumieć?
i nie rozumiem w którym momencie sprawdzac drugie dziecko - az sie po pierwszym razie uspokoi obrączka czy samemu przerwać i robić drugi raz
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
akurat takie bliźniaki to moje marzenie...
dokladnie, tez tak to sobie tlumaczylam
Reputacja:
0
spróbuj na kimś kto jeszcze nie ma dzieci, albo nie znasz jego / jej syutacji rodzinnej i wtedy sobie odpowiesz czy się zgadza.
Liczba postów: 143
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Mi na dzieci wibruje....czyli co nie będę mieć dzieci? może włos był za mocno naprężony, bo krótki był jak wisiał pierścionek
a na męża wpierw długo nic....a potem wyszło 18 lub 33 lata jakieś to dziwne
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Mnie się obrączka nie rusza w ogóle;/ tzn podskakuje dziwnie zamiast się kręcić albo ruszać poziomo
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 8
Reputacja:
15
A ja mam takie pytanko, czy częstość robienia tej wróżby wpływa na jej wiarygodność? Czy to coś, co stoi za ruchami obrączką może się po pewnym czasie zbuntować? Bo już wielokrotnie robiłam tą wróżbę i na dzieci, i na imię męza itd., lecz to co mi wyszło, uważałam za zbyt piękne, by było prawdziwe i co chwilę sprawdzałam, czy oby na pewno obrączka nie zmieniła zdania i po jakimś czasie zaczeła mi fiksować i przekręcać informacje ;( Bardzo często przelatuje cały alfabet, albo co chwilę jest inna litera. I teraz się boję, czy nie naraziłam się tej nieznanej mi sile i wszystko stanie się odwrót, czy to tylko okres przejściowy i tak jak z tarotem potrzeba czasu do kolejnego podejścia?