Liczba postów: 91
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Cześć Hazar,
Mam problemy z plecami z odcinkiem lędźwiowym, już od ponad 2 lat. Chodzę na osteopatie, byłam na różnych rehabilitacjach, staram się regularnie chodzić na spacery i ćwiczyć.
Mialam mieć blokadę sterydowa, ale zemdlałam, strasznie się boję.
Ból jest okropny. Zwolniono mnie z zeszlej pracy bo bardzo mi utrudniał życie ten ból. Co jeszcze mogę zrobić? Biorę mnóstwo leków. Czy regularne ćwiczenia wystarczą żeby to wyleczyć? Czy powinnam zwrócić się jeszcze do kogoś, czy podjąć dodatkowe leczenie? Czy ma to jakieś podłoże psychiczne?
No i też w kontekście tego czy mogłabyś proszę poradzić która praca byłaby dla mnie bardziej odpowiednia?
1.HM
2.WF
Mam traumę po poprzednim miejscu pracy.
Bardzo dziękuję.
Liczba postów: 1.881
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.261
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Tajlandia
Pytania: Co jeszcze mogę zrobić? Biorę mnóstwo leków.
VIII Siła - Zasięgnąć co najmniej jeszcze trzech opinii, czy te leki ze sobą nie kolidują. Być może interakcje stopują leczenie. Nie pokazuje się to agresywnie, ale tak jakby jeden drugiego osłabiał.
Czy regularne ćwiczenia wystarczą żeby to wyleczyć?
8 Monet - Niestety nie, same ćwiczenia to za mało, choć byś stosowała różne konfiguracje i różne techniki.
Chociaż to dobre dopełnienie nie jest w stanie przywrócić pełnej sprawności. Pokazuje się tak, jakby pewne połączenia, czy przepływy zostały przerwane.
Tak jakbyś spojrzała na przewód w przekroju. Niektóre wiązki są już uszkodzone. Nie pomoże już zmiana pozycja, kabla trzeba by go rozciąć i wymienić żyłę.
Czy powinnam zwrócić się jeszcze do kogoś, czy podjąć dodatkowe leczenie?
7 monet - Jeszcze nie dojrzałaś, do dodatkowego leczenia, albo twój specjalista. Trzeba poczekać, by nowe mogło wejść w materie.
Czy ma to jakieś podłoże psychiczne?
IX Pustelnik - Trochę tak, ale dlatego że straciłaś nadzieje. Twoje spojrzenie jest puste. Nie wierzysz że leczenie odniesie skutek, a kręgosłup od szyi w dół będzie w pełni odczuwalny. Musisz puścić głowę, nie pozwalać jej by brała wszystko na siebie.
Niech nogi ręce i plecy też maja coś do powiedzenia.
No i też w kontekście tego czy mogłabyś proszę poradzić która praca byłaby dla mnie bardziej odpowiednia?
1.HM - XIX Słońce - Ta, jeśli chcesz sławy, coś możesz odkryć.
2.WF - XXI Świat - Ta, jeśli chcesz w końcu stanąć na nogi.
Jedna i druga ma coś w sobie, to już zależy co ważniejsze.
Prestiż czy wyjście poza system.
Wybór należy do ciebie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
15-03-2026, 15:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2026, 16:50 przez
Tajlandia.)
Hazar, tak bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienie. Jestem mloda, a czuję się tak babcinie, ciągły bol, wizyty w szpitalu.
Czy mogłabym zapytać o jeszcze jedną rzecz? Gdzie będzie mi lepiej wyleczyć plecy? Gdzie będę bardziej zaopiekowana? Mam podwójne obywatelstwo.
P
H
Bardzo dziękuję.
Reputacja:
8.261
Tajlandia
Pytanie: Gdzie będzie mi lepiej wyleczyć plecy? Gdzie będę bardziej zaopiekowana? Mam podwójne obywatelstwo.
P - XI Sprawiedliwość - Są warunki, czyli wiedza i możliwości terapeutyczne czyli miecz, ale system jest ślepy.
Brak wykonawców którzy widzą co czytają i to jak prowadzą narzędzia.
H- 0 Głupiec - Tutaj jest możliwość chwytu dobrobytu, czy zrobienie tego dobrze a nawet świetnie. Fakt, że może być trudniej, bo jakąś przeszkoda się pokazała, ale i tak mimo wszystko lepiej angażować się w tym miejscu.
Wszystkiego dobrego
Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.261
Dziękuje za weryfikację
pozdrawiam
Hazar
Reputacja:
8.261
Witaj Tajlandia
Pytania: Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć?
7 kielichów - Trzeba to dobrze skonsultować i rozważyć, ponieważ blokada pokazał całe spektrum wpływów. Powinnaś naciskać by sterydy były dobrane stricte do Ciebie, nie z automatu. U Ciebie mogą inaczej zadziałać.
Czy iść do większej liczby specjalistów i nalegać na inny zabieg lub operację?
5 Buław - Wprowadzisz tym tylko większy zamęt. Każdy następny specjalista będzie wykluczał i podważał diagnozę poprzednika. Na razie skup się na blokadzie. Sprawdź wszystkie możliwe zalety i potencjalne ryzyko i dopiero z pełnym pakietem podejmij decyzje. Robić blokadę czy nie.
Kręgosłup to twoja podstawa, zwyczajnie trzeba sie do tego dobrze przyłożyć.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Liczba postów: 346
Liczba wątków: 73
Reputacja:
0
Znak Zodiaku: Koziorożec ♑
Hej. Z tej pracy biurowej nikt się nie odezwał, czyli jak pisałaś.
Mam za to ofertę pracy w Biedronce, po znajomości. Trochę się obawiam że sobie nie poradzę. Możesz mi sprawdzić jaka byłaby dla mnie ta praca? Czy dam radę? Bo jednak tam ciężko jest nie tylko fizycznie ale i psychicznie. I czy jeśli nie przyjmę tej oferty znajdę coś innego w najbliższym czasie? Dziękuję
Reputacja:
8.261
Witaj Maryś
Pytanie: Możesz mi sprawdzić jaka byłaby dla mnie ta praca? Czy dam radę?
XV Diabeł - Może być trudno, ze względu na narzucone tempo pracy.
Na początku trzeba zacisnąć zęby i po jakimś czasie wpadniesz w rutynę. Tam wszystko odbywa sie według ustalonego czasu i tego czasu jest względnie mało na wykonanie danego zadania. Kierownik jest wymagający, ale to dlatego że ma nieustannie suszoną głowę o wyniki . Nawet wygląda jakby cały czas chodził z dyfuzorem na głowie. Dasz radę jak będziesz pracować a nie przesiadywać na paletach. Pokazało się że profity są ruchome i dobre premie zależne od wydajności w pracy.
I czy jeśli nie przyjmę tej oferty znajdę coś innego w najbliższym czasie?
Królowa Mieczy - Mało prawdopodobne, nadchodzi zastój. Jeśli masz ofertę po znajomości to bierz, bo za chwilę nawet znajomości nie pomogą.
Maryś teraz jest czas kiedy musisz wykrzesać z siebie siłę.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
0
Dziękuję za odpowiedź. Tak bardzo nie wiem co robić. Boję się tego bardzo 🥹🥹🥹🥹🥺🥺
Reputacja:
8.261
Wszyscy czegoś się boimy

absolutnie bez wyjątku.
Nie chodzi o to, by z tym strachem walczyć na pięści czy miecze, ale żeby go oswoić. Sprawić by towarzyszył nam jak wielki Pies, a nie gonił jak wilk z lasu

Bo On jest potrzebny, by w kryzysach nie pozwalał na popełnienie największych głupstw.
Dobrze że go czujesz, bo to twój sprzymierzeniec i wiesz że nie jesteś sama i że z jego pomocą dasz radę.
powodzenia Marysia
Reputacja:
0
Sęk w tym że mnie goni jej wilk. To jest stres paraliżujący okrutnie. Przez niego rezygnuję z pracy bo gie boje ... Najchętniej chciałabym zniknąć, żeby tylko nie wychodzić ze strefy komfortu 🥺
Liczba postów: 389
Liczba wątków: 25
Reputacja:
53
Witam,
Hazar mam pytanie dot. pewnej znajomości czy będzie jeszcze jakiś c.d. czy to już definitywny koniec i kontaktu już żadnego nie będzie ?
dane prześle na priw.
pozdrawiam
Asuntina
Reputacja:
8.261
Witaj Asuntina
Pytanie: czy będzie jeszcze jakiś c.d. czy to już definitywny koniec i kontaktu już żadnego nie będzie ?
IV Cesarz - Musiałabyś prosić o audiencje, bo ustawił się jak Pan i Władca.
On patrzy ale kontaktu nie zainicjuje. Wewnętrznie może się łamać, bo spuścił mi jedną stopę jak to próby zejścia, ale opiera się na jakimś stalowym kręgosłupie więc równowagi nie straci.
Wszedł w rolę i jest jej pewien.
Jeśli wyprosisz ten kontakt może wrócić na chwile, na miłosne spotkania, ale równie szybko zabierze się i odjedzie, więc dobrze zastanów się czego chcesz.
Tak to po prostu trochę smutnie wygląda.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Liczba postów: 389
Liczba wątków: 25
Reputacja:
53
Bardzo dziękuję,
nie jest to pocieszające nie bardzo sobie z tym radzę i ciągle zastanawiam się czy to ja spowodowałam aż takie odcięcie.
pozdrawiam
Reputacja:
8.261
Witaj Asuntina
Pytanie: czy to ja spowodowałam aż takie odcięcie
4 kielichy - Nie, patrzy mi do góry, jakby coś mu się objawiło.
Doznał jakiegoś wglądu i personalnie nie ma to z Tobą żadnego powiązania.
Pochłonęła go całkowicie kontemplacja, widocznie musi teraz być w odosobnieniu, by coś zrozumieć czy do końca "zobaczyć".
Możesz zabiegać o kontakt, jeśli to nie jest dla Ciebie upokarzające, bo jeśli będziesz się ranić, to żadne spotkanie nie przyniesie ani radości ani spełnienia
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Liczba postów: 270
Liczba wątków: 18
Reputacja:
275
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Hazar, mam następujące pytanie: czy działka w miejscowości A zostanie całkowicie zlikwidowana do końca 2026 roku?
Reputacja:
8.261
Witaj Rozalka
Pytanie: czy działka w miejscowości A zostanie całkowicie zlikwidowana do końca 2026 roku?
2 Miecze - Bezwzględnie. Wyrok już jest zatwierdzony.
Wszystkiego dobrego
Hazar