Boski Tarot u Hazar

Nadzieja odchodzi ostatnia.. 
Wiara daje siłę by się jej trzymać ... 
Miłość pozwala się narodzić zarówno jednej i drugiej nieskończoną ilość razy. 

Nie czytam kart tarota konwencjonalnie, moje prognozy mogą być zaskakujące ale projekcje które tworzę są dla mnie zrozumiałe i staram się tak je przedstawiać.
Rycerz Mieczy jest u mnie Strażnikiem, przede wszystkim ma chronić mnie bądź proszącego o wróżbę przed ingerencją zmieniającą inne powiązane line czasu.
W moich prognozach ma najwyższą rangę.
Pierwszą składową interpretacji jest obraz który zobaczę na karcie i to w jaki sposób powiąże się z całym układem, w następnej kolejności biorę pod uwagę powszechne znaczenie karty

Odpowiadam na wszystkie dziedziny życia  
Wyjątek stanowi pojawienie się Strażnika w pierwszej karcie rozkładu.

Mój regulamin:
1. Pytanie musi być konkretne wraz z opisem problemu. 
2. Proszę podać imię i datę urodzenia 
3. Mam prawo odmówić wróżby, jeśli uznam to za stosowne.
4. Nie wróże na PW
5. Pytanie należy zadać w wątku, na PW można podać dane osobowe
6. wymagana weryfikacja, (Regulamin ogólny Darmowych Wróżb)

Pracuje tylko z Boskim Tarotem 
Stosowane techniki - jasnowidzenie, numerologia, telepatia, wspomaga się również snami.
Zapraszam

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Bardzo się cieszę, bo świetnie sobie radzisz... życzę Ci samych sprawdzonych wróżb i odnalezionych zgub.  Uśmiech Ok
Hazar, gratuluję swojego kącika!  Uśmiech Buźki Kwiatek
Odpowiedz

Dziękuję pięknie  Pociesza Uśmiech Buźki

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar, gratuluję gabinetu Buziak 
Życzę Ci dużo satysfakcji z wróżb i wielu znalezionych przedmiotów Buźki
Odpowiedz

Dziękuję  Buziak Rotfl

Odpowiedz

Samych sprawdzonych przepowiedni  Kwiatek Buziak
Odpowiedz

Dziękuję  Buźki Buziak Oczko

Odpowiedz

Powodzenia... Buziak

[Obrazek: attachment.php?aid=76937]
Odpowiedz

Powodzenia Hazar !!!  Wszystkiego dobrego, samych sprawdzonych wróżb !!!! Kwiatek Kwiatek Kwiatek
Odpowiedz

Dziękuję  Kwiatek Kwiatek Kwiatek

Odpowiedz

Hazar, poproszę o pomoc w znalezieniu zguby. Jakiś czas temu kupiłam srebrne kolczyki z surowego bursztynu w ciemnym koniakowym kolorze. Kolczyki były na sztyft, ręczna robota, unikalny egzemplarz. Bardzo je lubiłam nosić. Jakiś czas temu zniknął mi jeden kolczyk. Przetrząsnęłam miejsca gdzie mógłby być, niestety na próżno. Pamiętam jak zniknął mi z oczu, zdjęłam go i odłożyłam oba - jeden zniknął bez śladu. Gdybyś mogła sprawdzić czy są szanse, że go odnajdę, gdzie jeszcze poszukać. Moje dane przesyłam na PW.
Odpowiedz

6 monet, Paź Mieczy, X Koło Fortuny 
10 kielichów 

Kolczyk będzie bardzo trudno odnaleźć, ale na pewno nikt go nie zabrał   masz w domu kogoś kto przez nieuwagę strącił ten drobiazg  nie wykluczam psa albo kota, podczas tasowaniu miałam wrażenie że zamieszane są w sprawę zwierzęta 

XVI Wieża, Paź Buław 

Powinien być w szczelinie pod jakąś szafą albo meblem z drewna na nóżkach, ładny ozdobny mebel trochę zaciąga barokiem  trochę już starym i z jakimś uszkodzeniem, z taką ozdobną drabinką, małymi szczebelkami  tralkami  albo też trzeba szukać w jakim zakamarku w barku, komodzie te szczeble  tralki są elementem tego mebla, wydaje mi się że stoi na sztorc  przy ścianie albo w tej szczelinie , bursztynem góry  dlatego jest niewidoczny

Odpowiedz

Hazar bardzo Ci dziękuję za wróżbę Buziak Jest jakaś nadzieja, więc na pewno sprawdzę wszystkie zakamarki raz jeszcze, kierując się Twoimi wskazówkami. Mam "zabytkowe" meble po babci, więc możliwe że tam gdzieś ukryła się zguba. Zwierzątka mogę wykluczyć, nie mam żadnego pupila w domu. Mógł strącić mąż albo córka, może nawet ja sama. Jak zguba się odnajdzie dam znać Uśmiech
Odpowiedz

Joanna bardziej córka, bo pazik się pokazał dwa razy Uśmiech

Odpowiedz

To i ja mam prośbę o wskazówki, jeśli można poprosić.

Chodzi o moją bluzę (sportowa, szara, długi rękaw, bez zamka i kaptura, wyszyty kolorowy napis).
Byłam pewna, że wracałam w niej dokładnie dn. 14.04.2018 r. z urlopu i potem zwyczajnie się przebrałam i poszłam spać.
Do tego czasu nie mogę jej znaleźć, w mieszkaniu przeszukałam wszystkie miejsca, gdzie mogłabym ją znaleźć.
I zaczęłam wątpić, że ze mną wróciła.
Zastanawiam się czy być może nie zostawiłam jej w miejscu pobytu?
Czy być może moje bałaganiarstwo nie pozwala mi jej znaleźć? Bezradny 
Anna, 20.01.1992 r.
Odpowiedz

Król buław  XX Sąd Ostateczny, As Kielichów 

Bluza jest u jakiegoś faceta Uśmiech u którego nocowalaś, jakaś świeża znajomość ale jest to człowiek godny zaufania  podczas nocowania było tam parę osób, więc mógł być to domek letniskowy, minimum 5 osób,

As Mieczy, 2 kielichy 

Bluza wisi na jakimś kółku, haku w miejscu gdzie spędza się czas we dwoje, może to być sypialnia, albo jakiś kącik w ogrodzie przy oczku wodnym, gdzieś gdzie jest intymmie, cecha charakterystyczna, światło jest z boku tak jakby lampa czy latarnia czy okrągły kinkiet

Wydaje mi się że nie ma jej u Ciebie w domu  
Przejrzyj wskazówki Uśmiech

Odpowiedz

(22-05-2018, 16:31)Hazar napisał(a):  Król buław  XX Sąd Ostateczny, As Kielichów 

Bluza jest u jakiegoś faceta Uśmiech u którego nocowalaś, jakaś świeża znajomość ale jest to człowiek godny zaufania  podczas nocowania było tam parę osób, więc mógł być to domek letniskowy, minimum 5 osób,

As Mieczy, 2 kielichy 

Bluza wisi na jakimś kółku, haku w miejscu gdzie spędza się czas we dwoje, może to być sypialnia, albo jakiś kącik w ogrodzie przy oczku wodnym, gdzieś gdzie jest intymmie, cecha charakterystyczna, światło jest z boku tak jakby lampa czy latarnia czy okrągły kinkiet

Wydaje mi się że nie ma jej u Ciebie w domu  
Przejrzyj wskazówki Uśmiech

Dziękuję ślicznie za odpowiedź.
Po przeczytaniu pierwsze co przyszło mi na myśl to to,
że być może bluzę omyłkowo spakował mój facet i jest w jego rzeczach.
Szukał i wygląda na to, że nie Bezradny 
Nocowaliśmy w 2-osobowym pokoju.
Jak ją w końcu znajdę (bo nie wierzę, że się rozpłynęła) to od razu dam Ci znać Tak
Odpowiedz

Trzymam kciuki ? żeby się znalazła  Buziak

Odpowiedz

Hazar przeszukałam wszystko raz jeszcze. Uwielbiam szukać, więc miałam pretekst Rotfl Zajrzałam nawet do drewnianej kołyski, która stoi na strychu. Nie dawały mi spokoju te tralki, ozdobne rzeźbione elementy. Niestety kolczyk się nie znalazł... Nie tracę jednak nadziei że kiedyś się odnajdzie, może gdy będziemy przesuwać meble.  Dziękuję za wskazówki, jak tylko go odszukam dam znać Buziak
Odpowiedz

Hazar, mogę i ja skorzystać z Twoich umiejętności? ...

Bardzo Cię proszę o pomoc w odszukaniu pudła ze zdjęciami. Uśmiech
Były tam leżące luzem czarno-białe zdjęcia, głównie z czasów młodości mojej mamy (jeszcze przed jej wyjściem za mąż, i trochę późniejszych). Pudło było tekturowe, zamykane na pokrywkę, z tego co pamiętam to białe, na pewno jasne (nie szare). Niestety nie potrafię określić w jakich okolicznościach/gdzie pudło zaginęło. Nie ma możliwości, żeby było np. upchane gdzieś na strychu, bo mieszkanie jest w bloku. Bardziej mi chodzi o to, żeby w ogóle się dowiedzieć, czy to pudło na pewno nadal jest w mieszkaniu (lub ostatecznie w piwnicy, to jednak bardzo mało prawdopodobne), czy też zostało przez kogoś zabrane a zdjęcia zniszczone/wyrzucone (bo jest też taka możliwość). 
Z góry dziękuję.  Buziak
Odpowiedz

Powiem tak Uśmiech jakoś tak w historię mi się to ułożyło 
Gdzie są zdjęcia o które pyta LeCaro  

Z tali wypady 4 monety - są schowane i to dobrze. 
Rycerz Monet  V Papież  8 monet 
Pokazało się stanowcze działanie mężczyzny, było to spokojne stonowane działanie ale bez możliwości sprzeciwu, owszem była żywa dyskusja ale podane argumenty były bardzo zgodne z literą norm typy teraz jesteś mężatką i nie powinnaś mieć takich zdjęć albo że trzymanie ich jest nie w porządku bo to taka mała zdrada  oczywiście wydaje mi się że ze każde zdjęcie dokładnie oglądał i myślał czy oceniał ale bardzo rzeczowo czy to dla niego jakąś konkurencja 

Jak wygląda miejsce gdzie są zdjęcia  
9 Buław, As Kielichów  4 Buławy 

Pudełko jest wciśniete pod coś co ma szczeblki  struny, sprychy, to coś jakby to przygniatało, jest wilgoć, dosyć dużo wilgoci i bardzo słabe oświetlenie jakiś świetliki jest powyżej bo pada światło z góry jakby przez szczeliny i wydaje mi się że to może być dom ale jest sklepienie, kopuła nad głową więc może to być ta piwnica ale na strych też to może wyglądać  czy jakiś składzik z rupieciami :Uśmiech ten swietlik widzę na każdej karcie, to może być maleńkie okienko, witrzazyk, mam wrażenie to jest bardzo ważne i te promyki będą padać z lewej strony jak staniesz frontem do pudelka

3 monety - żeby to znaleźć musisz patrzeć w dół  mocno się pochylić, i chyba użyć jakieś Patryka, pogrzebacza czy czego długiego i tym próbować to wyciągnąć  tak jakbyś wsadził miotłe pod łóżko i wyciągała coś z samego końca 
Przejrzyj wskazówki i powodzenia Uśmiech

Jeszcze dopisze do tego padającego światła, to mogą być ażurowe drzwiczki czy jakaś krata przez którą pada światło na to pudełko to wtedy światło było by z Twojej prawej strony Uśmiech w każdym bądź razie ten szczegół najbardziej się wybija

Odpowiedz

Serdecznie Ci dziękuję, Hazar, bardzo dużo szczegółów mi podałaś, teraz muszę to poskładać do kupy i kierując się wskazówkami zastanowić się gdzie by to mogło być.... jeśli tylko coś się wyjaśni to zaraz dam znać. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję!  Kwiatek Buziak
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości