Liczba postów: 2.294
Liczba wątków: 145
Reputacja:
240
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
Tak, w szkole średniej, anno domini '91 :yes:
Wybacz, ale te twoje poglądy, to ja widze jako banialuki. Ach i te Tajemnice 8-) , normalnie Tarotowy Secret :sarcastic:
Liczba postów: 2.189
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Dokladnie...zgadzam sie z tym...byleby skutecznie....nic to, poczekam 30 dni i zadam Wormars-owi jakies pytanie... Ja natomiast mam wrazenie, ze on lubi robic troszke zamieszania z ta tajemnica. Im wiecej czytam tym mocniej nasuwa mi sie aforyzm :
Najpiękniejsza ze wszystkich tajemnic: być geniuszem i tylko samemu o tym wiedzieć.
— Mark Twain
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
O ile mi wiadomo w regulaminie naszego forum jest napisane ,ze jak stawiamy karty to piszemy jaki rozklad i jakie karty ,jesli nasz kolega po fachu nie chce tego robic ,to niech sie zajmie sama interpretacja kart,ktore wyciagaja inne osoby. :idea:
Reputacja:
0
Nie jest musem ale jesli chcesz byc tak bardzo orginalny to na privie pisz z ludzmi.Ja tez mam swoje rozklady wypracowane przez lata tak jak inne wrozki i wrozbici,ale sie nimi nie posluguje na forum. Jesli piszesz wrozbe bez podawania kart ani rozkladu to logiczne jest ze inni chca wiedziec ,wrozki i wrozbici z ciekawosci jaki rozklad a osoby uczace sie rozklad i wyciagniete karty.Poza tym kazde forum ma swoje zwyczaje oprocz sztywnych regulaminow.Nie musisz sie dostosowywac jesli nie chcesz,ale narazasz sie na ignorowanie Twojej osoby,bo tak jak juz ktos napisal wprowadzasz zamieszanie na forum, w sensie ,ze chcesz zmieniac zwyczaje forum.Ponadto do reklamy swojej osoby sluza google i inne strony internetowe a nie forum ,wiec prosze sie tam reklamowac.
Liczba postów: 1.711
Liczba wątków: 97
Reputacja:
15
Ależ czepiliście się Wormars'a! On ma rację, że nie ma przymusu - ani pokazywać kart ani interpretować. Pogadać o ciekawych rzeczach można i bez tego
Reputacja:
0
No nie czepilismy sie ,bo jak ja nie podalam rozkladu i kart i jeszcze jedna osoba ,to sie nas czepil Eremit. Mysle ,ze reguly forum sa dla wszystkich ,a nie dla wybrancow.Jedni nie pisza i jest ok, inni nie pisza i zaraz Eremit wkracza do akcji. Moje zdanie jest takie ,ze to nie jest w porzadku . Jezeli nie ma przymusu to dlaczego Eremit zwraca uwage na forum i na privie. :feminist:
Reputacja:
0
Ja jestem tego samego zdania,ale po co w takim razie Eremit mi wypisywal , zebym podawala rozklad i karty . Moze nalezy porozmawiac z Eremitem ,zeby tego nie robil i bedzie ok:thanks: .
Reputacja:
0
Super Eremicie! Moje wyrazy uznania! :fan: :thanks: :thanks:
Liczba postów: 1.711
Liczba wątków: 97
Reputacja:
15
W Salomona nam się Eremit przeonaczył :o