Magiczna wróżba z obrączką

Ja też tak wróżyłam zobaczymy czy się sprawdzi Uśmiech ale dużo kobiet z mojego otoczenia jak wróżyły odnośnie dzieci to w 100 % się sprawdziło Uśmiech
Odpowiedz

sprawdza się. tylko nie powinno się robić tego szybko i wielu osobom na raz. wtedy rzeczywiście pierścionek może zacząć się "buntować" : ) jak we wszystkim umiar jest zalecany.
Odpowiedz

Szkoda, że jak byłam w ciąży z moją córka nie spróbowałam tej wróżby z płcią. Teraz jestem ciekawa czy się sprawdzają. Muszę sobie wypróbować innych w najbliższym czasie Rotfl
Odpowiedz

jeśli robisz wróżbę nad ręką danej osoby, zawsze wychodzi prawidłowo. gdy nad miseczką z wodą macham pierścionkiem dla dużej liczby osób, to po pewnym czasie zaczyna wskazywać nieprawdę.
Odpowiedz

Kurde, zrobiłam z pierścionkiem zaręczynowym. Wyszło tak jak mówiła mi kiedyś wróżka najpierw dziewczynka później chłopiec... A ja tak chcę mieć tylko jedno dziecko i to najlepiej syna... Moja ciocia robiła to mojej mamie mnóstwo lat temu, swoją obrączką tylko ona potrząsała trzy razy obrączką między kciukiem a palcami. Dziś zrobię swojemu facetowi zobaczymy ile on dzieci będzie miał ;P

Zrobiłam z ilością partnerów stuknęło tylko raz więc jestem dobrej myśli,a co do imienia to tak średnio choć wydaje mi się że ja liczyć nie umiem.

Kto pyta, jest głupcem przez pięć minut. Kto nie pyta, pozostaje nim do końca.
Odpowiedz

liczba i płeć dzieci zawsze się zgadza. jeśli chodzi o wiek czy imię docelowego partnera to wahadełkowy pierścionek raczej się nie sprawdza.
Odpowiedz

Także znam tą wróżbę. Babcia wykonywała ją cioci, mojej mamie - w obu przypadkach się sprawdziła. Mnie także wróżyła, ale póki co nie mogę tego zweryfikować, chociaż mam nadzieję, że w moim przypadku nie będzie to prawda. Uśmiech
Odpowiedz

Ta wróżba to nic innego jak odpowiedź wahadełka zrobionego z obrączki i nitki. Nie każdy ma zdolności radiestezyjne ale 'wróżba' ta często się sprawdza. Mi się sprawdziła Oczko
Odpowiedz

Zrobiłam tą wróżbę na ilość dzieci i wyszło mi dwóch chłopców, na ile jest to prawdziwe ? Czas oczywiście pokaże, natomiast dużą rolę odgrywa tutaj ludzka podświadomość i autosugestia Oczko
Odpowiedz

I ja zrobiłam tę wróżbę Uśmiech i nawet cioci żeby sprawdzić wiarygodność i wiecie, wszystko jej się zgadzało Cwaniak
Odpowiedz

Jak się ciesze, ze znalazłam ten temat. Wróżba z obraczka nie jest mi obca. Kilka lat temu pokazala mi ją moja kuzynka. Na początku podchodziłam do niej bardzo sceptycznie, bo co może mi powiedzieć pierścionek? Język Ale robiłyśmy ją kilku osobom (kobietom) i każdej wrozba się spelnila. Mężatki, panne, dzieciate, bezdzietne- WSZYSTKIM wyszlo to samo.
Przywiozlam tą wrozbe ze sobą do domu i zaczelysmy się bawić z przyjaciolka we wrozenie... znowu wszystko się spełniło :O
Jednak wiem, że w moim przypadku chyba coś obrączka się pomyliła bo mam 27 lat a w tym wieku mam wyjść za mąż Język

Co nie zmienia faktu, ze ta wrozba mnie zawsze fascynowala
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: