Rozkład partnerski:
1. co ja wnoszę do zw - 9 Denarów 5. co on wnosi - V Arcykapłan
2. co mam w głowie - As Denarów 6. co on ma w głowie - XIII Śmierć
3. co mam w sercu - 7 Denarów 7. co on ma w sercu - Paź Denarów
4. co pokazuję na zewnatrz - 7 Kielichów 8. co on pokazuje na zew. - Paź Mieczy
9. co nas łączy/ dzieli - Król Buław
Z tego, co mi wiadomo, denary to nie tylko kasa, ale cały system wartości, ugruntowanie w realnym świecie, pragmatyzm. Czyżbyś była ziemskim znakiem ( Panna, byk, koziorożec).
Wnosisz -9 den- kogóż tu widzimy- kobietę samodzielną, niezależną, umiejącą o siebie zadbać. Kobietę, która zauważyła, że brakuje jej czegoś do szczęścia- może mężczyzny, może rodziny, dzieci...Młoda, wykształcona, zadbana, dobrze sytuowana...
On podchodzi do tego poważnie, ma swoje zasady, solidny, uczciwy, mający ideały i wierzący w nie...Wnosi swój światopogląd, hm...trochę sztywny, ale jest.
Liczysz na łut szczęścia, na to, że się uda, optymistycznie patrzysz na świat, wierzysz, że znajdziesz to, czego szukasz. On wie, że jeśli da słowo, stanie się ono ciałem i nie wycofa się . Jest gotowy na zmiany, ma ich świadomośc.
Ty czekasz na odpowiedni moment, on też troszkę się przyczaja, ale wie, że ruch należy do niego,jest chętny, może być elastyczny i dopasować się do sytuacji. Nie szpanuje i się nie mądrzy, choć ma na to zadatki. Chętnie się uczy, jest pojętny, łapie o co chodzi w związku.
Dobrze byłoby, gdybyś przestała idealizować związki, przyjęła go takim, jak jest, zobaczyła to. Zdejmij rózowe okulary. To żywy człowiek, a nie rycerz z bajki. Ma swoje wady i zalety. Dokonaj bilansu. Odziel swoje wyobrażenie od realnego mężczyzny, dokonaj bilansu, to bystry chłopak, rozmawiajcie. To pomoże Wam zrozumieć siebie nawzajem. Rada- zaufaj mu, daj się poprowadzić. Jest taka fajna piosenka Kasi Kowalskiej
" prowadź mnie, niech cały świat mi raz zadrości...", świetnie tu pasuje...
Tak to widzę
M