A o Tarocie Transerfingu / Tarocie przestrzeni wariantów słyszliście?
Coś takiego ma wyjść niedługo:
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615281178515170&set=pb.528939447149344.-2207520000.1382510504.&type=3&theater">https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater</a><!-- m -->
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Ja używam chyba najgorszej (najbrzydszej i najtandetniejszej) talii jaka istnieje. Kupiłam na próbę bardzo tanio.
Są to karty 7,5 cm z tyłu niebieskie. Nie wiem czy nawet wiadomo kto jest ich autorem. Myślę, że sam wygląd kart nie wpływa na to co one mają nam do przekazania - one są tylko środkiem do poznania wiedzy.
Natomiast podoba mi się tarot Waita i taką talię zamierzam kiedyś kupić.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Najpierw używałem tarota hiszpańskiego - klasyka bardzo zbliżona do marsylskiej, tylko dziwniejsza (np. niektóre postaci mają troje rąk). Hiszpański przyszedł do mnie kilkanaście lat temu, dłuuuugo leżał zapomniany w kącie regału, późno zacząłem z nim pracować. Aż w ubiegłym roku dostałem od Najbliższych Thotha Crowleya i Harris. Thoth jest ciekawszy, "wielemówiący", interesujący, ale Hiszpan jak coś powie, to już powie...
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dziękuję. Podobają mi się Twoje zasady pracy z tarotem i reiki.
Jeśli chodzi o własny projekt - to możliwe, lecz niełatwe. Nie dysponuję bowiem własną drukarnią - zleciłem do drukarni druk większej partii, dostarczając zakupione koszulki i odpowiednio przygotowane wzory. Projekt musi być wykonany w odpowiednim formacie technicznym, nie wszystko da się dobrze odwzorować na koszulce. Poza tym druk jednej sztuki będzie kosztował więcej, bo należy przygotować matrycę, której koszt rozkłada się na zamówioną ilość egzemplarzy. Są oczywiście technologie, które pozwalają na druk jednej koszulki. Jeśli prześlesz mi wzór, który planujesz nanieść na t-shirt, mogę ocenić, czy jest poprawnie przygotowany, mogę również pomóc w jego przygotowaniu technicznym. Pozdrawiam, dużo ciepła życzę.