Liczba postów: 2.152
Liczba wątków: 12
Reputacja:
15
Iwonko ja się zakochałam w obrazach cyfrowych jeszcze na etapie tworzenia ... zakochałam się w denarach - wpływy azjatyckie bo mam słabość
kiedy dostałam tę pierwszą edycję pozłacaną byłam rozczarowana - w jakimś sensie było wszystkiego za dużo ... taki tłok, że nie mogłam nawet się nią cieszyć
no i sobie leży w skrzyni
a teraz kiedy zobaczyłam tę zwykłą wersję ... zakochałam się na nowo bardzo mi się podoba
Iwonko a gdzie kupowałaś? bo sprawdzałam na amazon i była tam ciagle tylko ta wersja pozłacana
Liczba postów: 608
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
ja się przymierzam albo do Mony Lisy, albo do Pagan tarot. Kusi mnie też coś delikatnego i wręcz na pierwszy rzut oka "infantylnego" jak Hello Kitty, albo Magical Forest.
Liczba postów: 1.033
Reputacja:
105
Iwonko, chciałam Ci podziękować za informację o Illuminati Tarot. Od jakiegoś czasu zbierałam się z zamiarem zakupu. Cena rewelacyjna. Przegapiłabym moment jak nic, gdyby nie Twój post. Chciałam kolekcjonerską, ale zwykła też mnie bardzo cieszy. Już zamówiłam i czekam z niecierpliwością na dostawę.
Reputacja:
105
A ja zaczynam się martwić, bo to wersja anglojęzyczna.
Liczba postów: 1.390
Liczba wątków: 288
Reputacja:
0
Tylko niestety dołączona książeczka-instrukcja nie będzie w polskiej wersji, chociaż nie znając języka można sobie poradzić z pomocą internetowego tłumacza.
Liczba postów: 2.071
Liczba wątków: 23
Reputacja:
3.221
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
Galateo, karty piękne sama je posiadam,są z takim przepychem,przyciągają wzrok a ja juz dawno kupiłam Pictorial Key Tarot i bardzo mi się dobrze z ta talią kart pracuje
Reputacja:
105
Margita, podejrzewam że każde karty do Ciebie już mówią. Do mnie pewnie też, tyle że słabo je jeszcze słyszę i potrzebuję przewodnika. Ale jest coraz lepiej. Może się uda.