Witaj Hazar
Cytat:Pytanie: Czy Twój samochód zostanie do końca tygodnia naprawiony, czy znów masz szukać kolejnego fachmana ?
Rycerz Monet, XIX Słońce - tak prawdopodobnie będzie naprawiony do końca tygodnia i to dobrze, możliwe że masz wrażenie że facet się grzebie ale on po prostu jest dokładny i nie robi po łebkach, nawet jak poczekasz dwa trzy dni dłużej, to nie ma sensu szukać kogoś innego, samochód jest w dobry rękach.
Zawiozłem brakującą część do warsztatu, okazała się uszkodzona w najważniejszym miejscu, mocowaniu. Właściciel zamówił nową. Pracownik naprawiający samochód jest na prawdę drobiazgowy, nic mu nie pasowało. Musiał wszystko poprawiać po swojemu
.
Po oględzinach samochodu stwierdziłem, że nie są nawet w połowie naprawy, tak, że niema szans na odbiór auta do następnego weekendu
.
Cytat:2.Czy Twoja firma przeżyje, czy padnie?
3 buławy - Oni już siedzą na walizkach, prawdopodobnie już jest wyprowadzany majątek firmy... dołożenie Paź kielichów,Paź buław, 10 mieczy, XIII Śmierć - Dwie niepoważne osoby kolokwialnie mówiąc skończyły tą firmę, na amen, prawdopodobnie już się nie pozbierają
Twoje perspektywy w najbliższym kwartale w tej firmie ? - Rycerz Kielichów - szkoda nerwów, nie zaznasz spokoju w tej firmie, wszystko przez pryzmat emocji, ciężka praca w takiej atmosferze.
Nie spodziewałem się, że jest tak źle. Choć pewne fakty mogą na to wskazywać. Kierownik w tym tygodniu kazał mojemu przełożonemu, pisać raport o jakości produkcji na wydziale, on i jego poprzednik tego nie robili. Co może sugerować, że zaczęło się sprawdzanie stanu firmy i jej wycena
.
Dwie nie poważne osoby, to z pewnością dwaj prezesi oddelegowani z innej upadającej spółki, do zarządzania moją, po rezygnacji poprzedniego prezesa. Główny prezes został przeniesiony do jeszcze innej upadającej spółki
. Katastrofa wisi w powietrzu, do Wielkanocy trzeba znaleźć nową posadę
.
I jeszcze jeden fakt. W środę z samego rana zgasło światło, główny elektryk mówił, że to tylko awaria a ja myślę, że Tauron przypomniał o rachunku.
Już tak bywało.
Cytat:3.Twoje perspektywy uczuciowe do lata ?
6 kielichów, 5 mieczy - Bujasz w obłoczkach ; bardzo już pragniesz tej drugiej polówki ale jakoś tak zamykasz się w przeszłości i nie potrafisz okazać swojej wrażliwości innym osobom, pokazujesz się jako osoba bardzo szorstka w obyciu a szkoda, kobiety bardzo lubią uczuciowych mężczyzn, niestety nikt do lata nie pojawi się u Twojego boku z dołożenia XVI Wieża
Bujasz w obłokach - na razie pozostają nie spełnione marzenia. Szorstki raczej nie jestem, raczej mało wylewny
. Ja bym powiedział, że 16 Wieża sugeruje zmiany, często gwałtowne; 7 sugeruje zmianę duchową. Miecze odcięcie od przeszłości, starych schematów a kielichy zbieranie owoców po burzy
.
Cytat:4. Perspektywy finansowe do lata ?
4 monety, Rycerz buław, IX Pustelnik
Niestety trzeba zacisnąć pasa, dosłownie zrezygnować z drogich przyjemności ( alkohol, sex, imprezy) i chwilowo wieść pustelniczy tryb życia na czas prognozy powinieneś liczyć się z wydatkami, mogą być problemy z wypłatą wynagrodzenia i na razie raczej nie pożyczaj, to nie jest czas na przysługi czy hojność ;
chwilowo będzie gorzej z kasą
Nie strasz mnie, ze już za luty nie będzie pieniędzy lub będą płacić na 2 - 3 razy jak 3 lata temu
.
Nie jestem typem imprezowicza, to rozrzutność mi nie grozi i raczej unikam pożyczania i życzania pieniędzy.
Chwilowo będzie gorzej z kasą - to znacz ile ???
Co do mojej przyszłości zawodowej, ponoć jest rozkład na talenty i uzdolnienia w różnych dziedzinach życia.
Powiem, że nie śmiało zacząłem uczyć się języków i marketingu sieciowego. Czy mam szanse spełnić się w tej dziedzinie, czy któryś język konkretnie przyda mi się w przyszłości?
Wyczytałem, ze też analizujesz sny.
W najmłodszych latach miałem takie pokręcone sny majaki. Stałem w suterenie i jacyś ludzie mi coś tłumaczyli, pokazując coś na suficie, co jakby kupki żabiego skrzeku kijanek przylepionych do niego. Sen powtarzał się wiele razy. Raz tłumaczyła/pokazywała kobieta raz facet lub oboje.
Przez tyle lat nie daje mi to spokoju. Coś czuję, że to wydarzenie zadecydowało o moim dalszym losie. Ani ja ani nikt inny nie potrafił dotrzeć do tej informacji, może Tobie się uda. Może to było realne wydarzenie z kimś i moja dziecięca świadomość sobie z tym nie poradziła i zinterpretowała to jako majak senny.
PS: Skąd ten nik Hazar, wieść gminna niesie, że masz wysoką sprawdzalność; Twoja sława rośnie
.
Pozdrawiam
Błękitny