No bardzo ładne zdjecie
Janku ja napisałam zartem ale chyba nie zroumiałes tego a sytaucja autentyczna , nie umiesz zartowac?
Umiem wszystko....zaczaruje Twój świat .....jestem czarrrodziejem......zaczaruje twój świat.....
Jasne że wierzę Ci....po prostu odniosłem się do swoje sytuacji.
Słuchaj obok mnie jest wolne łózko......słowo dżentelmena......nie kurcze przecież ja nie jestem dżentelmenem .....wystarczy że obiecam.
Mogę chrapać i zgrzytać zębami .....o ile się położę spać.....
Przez Was czyszczę monitor ......
Spoko
do środy wieczorem jestem w Brovary, Kijovska Oblast.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
witam.moim zdaniem jeśli ktoś pyta o osobę trzecią,to czyni to z czystej troski.może to nie jest do końca w porządku,ale lepiej dać nadzieję,niż nie robić nic.ludzie martwią się o osoby,o które pytają.tak samo mogłabym się spytać,czy wypada się chcwalić dokonaniami w kwestii wróżb innym osobom?poza tym najczęściej to samo wychodzi potem w kartach,nawet,jeśli pytanie dotyczy czegoś innego.pozdrawiam
Reputacja:
0
no nie byłabym zachwycona.tylko niestety,czasami taka troskliwość jest niezbędna by odzyskać spokój.bo na pocieszenie może być i za późno i za mało.ale jak napisałam,bez względu na wszystko,sprawa osoby 3-ej może się sama pojawić w rozkładzie.
Liczba postów: 2.175
Liczba wątków: 12
Reputacja:
15
ale nie trzeba odrazu jej prześwietalać z kim sypia, ile ma na konicie i gdzie bywa
to że tarocista może to zobaczyc to jedno ale czy powinien posuwac sie tak daleko ... to niby jego własny wybór
więc jeśli wszystkim się wydaje, że mozna wszystko nie ma ograniczeń ... no to można byłoby powiedzieć, że grunt jest śliski
Reputacja:
0
nie no,tu się zgadzam.sama tez bym nie ingerowałą w życie seksualne osoby trzeciej.to tak,jakby osoba pytająca kładła się z parą w jednym łóżku
wszystko ma swoje granice,nawet wróżby.
myślę,że o ile pytanie o zdrowie jakiejś osoby jest dopuszczalne,to pytanie o te sprawy jest niemoralne i w ogóle rozumiem.tak samo z sytuacją zawodową osoby trzeciej,pod warunkiem,że to nie jakaś tam znajoma/-y czy sąsiadka.
Liczba postów: 2.175
Liczba wątków: 12
Reputacja:
15
z sypianiem to był tylko przykład z kapelusza ... prześwietlanie na każdą okolicznośc jest niestosowne