zdecydowanie - do pełnego portretu numerologicznego potrzebna jest nie tylko data ur. ale również pełne dane osobowe , + godz. urodzenia , miejscowość ...
ja osobiście zajmuję się numerologią współczesną wg. pentagramu S. Chordeckiego -
z doświadczenia wiem, że w portrecie numerologicznym są kody, które mogą mocno wpływać na nasze życie, lub tylko w nieznaczny sposób delikatnie się zamanifestować ..
dodatkowo to nie jest tak, że posiadamy tylko np. kod biedy - po drodze jak zrobi się szczegółowe obliczenia , będzie i kod który pozwoli nam z tej biedy wyjść
ale ważne aby zrobić to w odpowiednim okresie czasu - wówczas rzeczywiście to się zadzieje ....
kody, które są wpisane w naszej dacie dają nam możliwości , a to czy my skorzystamy z tych możliwości ,
to już zależy od pozostałych czynników numerologicznych , które są zawarte w pozostałych naszych danych - choćby imiennych ...
długo by o tym pisać - bo poprawnie wykonany portret numerologiczny, który dostarcza nam rzetelnych informacji a w dodatku potwierdza go sama zainteresowana osoba ( często mi piszą, że nie znamy się a czują się jakbym z nimi od wieków chodziła na piwo - bo podaję info do którego nie każdy z jej/jego środowiska ma dostęp) ,
to wiele żmudnych wyliczeń..
osobiście chodziłam do podstawówki z koleżanką, która urodziła się tego samego dnia rano co ja ,
nasze mamy leżały obok siebie w szpitalu ..
natomiast nasze życie potoczyło się zupełnie, skrajnie inaczej , ona w wieku nastu lat została mamą , zajęła się prowadzeniem domu ..
ja natomiast postawiłam na edukację i karierę - te różnice zostały zainicjowane przez nasze wibracje imienne , które mają wpływ i korelują z naszymi wibracjami, kodami z daty urodzenia ...
w przypadku, gdy ktoś do mnie pisze, że na necie to o numerologicznej 1-ce pisze to i to, więc dlaczego ja piszę jej coś innego - uśmiecham się z delikatnym politowaniem - przepraszam ale tak jest ... bo w necie owszem jest wiedza ale ogólna , nikt za darmo nie zdradza swojego całego doświadczenia , a większość ludzi bazuje jednak na tej ogólnodostępnej wiedzy i czasami zachodzą właśnie takie nieporozumienia - czego już nie potrafią przyjąć do wiadomości..
i zgadzam się z
Żubrówką , że sama data ur. to dopiero początek wyliczeń
im portret ma być bardziej spersonalizowany musi być więcej danych osobowych