18-07-2011, 14:16
to i tak bez znaczenia bo lapek będzie znów dyspozycyjny nie wiem nawet kiedy przez tego bachora :roll: :roll:
Moj piesek sobie radzi. Gdy juz tak bardzo go przydusi, na przyklad w nocy , gdy wieczorem nie bylo spacerku(co zdarza sie bardzo sporadycznie), robi kupke na dywanik w lazence. Taki kulturalny piesek. :o ...
miriam napisał(a):No Lilus, Tarociku wielkie dzięki za Mistycznego Kippera.Droga Miriam pozwoliłam sobie skorzystać z twojego cytatu :kiss3: ( by właśnie nie zaginął w przepastnych odwiedzinach kafejkowiczów ) i tu się z nim przeniosłam do właściwego wątku uwag z działu Kipperów.
tarot.marsylski napisał(a):możesz i zeskanować książeczkę a ja to powrzucam na forum...a co z rozkladem kart do kipperka..wrzucicie ? :roll:
i nie napisałem wszystkiego,nie mam tych stron przy obrazkach kart i metod wróżenia[prócz wielkiej karty]
,ze postanowilam sobie je ..zakupic i.... juz jestem w posiadaniu ksiazki wraz z kartami.Sa sliczne
a systemy rozkladania i zestawienia kart zawarte w tej ksiazce napewno przydadza sie tym wszystkim ,ktorzy beda chcieli z tymi kartami pracowac.Wykonalas Lilus kawal dobrej roboty :kiss3: Tobie i t.marsylskiemu :thanks:
tarot.marsylski napisał(a):no ja jej nie mam ale po co rozkłady skoro są tylko 3 podstawowe?Proste są do opisania:agree: a kto rozkladziki bedzie opisywal ?