Liczba postów: 236
Liczba wątków: 8
Reputacja:
45
To jest właśnie problem z obrazkami, frazesami, pseudo-duchowością...istnieje masa książek z sentencjami, ale nic się od tego nie zmieni, co nie znaczy, że nie ma tam prawdy.
Ważne jest zrozumienie - musisz sama siebie przekonać. W moim życiu były momenty natychmiastowej reakcji podświadomości: znikały przeszkody, które mi przeszkadzały w osiągnięciu celu...czasem trzeba czekać długo.
Ale jeden wniosek jest pewny, jeżeli bardzo jesteś pewna, że czegoś potrzebujesz, dostaniesz ułatwienie.
myśle,ze podświadomość musi współgrać z przeznaczeniem. mogę czegoś bardzo pragnąć i robic wiele ,zeby to osiągnąc tylko ze nie jestem samowystarczalną musi byc ktos lub cos co albo pomoze albo przesźkodz probować warto,ale ...nie wierzę w to,ze to od nas wszystko zalezy,napewno wiele ,ale nie wszystko
Liczba postów: 236
Liczba wątków: 8
Reputacja:
45
Istnieją przykłady, kiedy wola się materializuje natychmiast. Czasami to trwa.
Więc czytam 4 rozdział potęgi i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona? książka napisana prostymi zwrotami bez ochów i achów dla doktoratów polonistyki.Czyta się bardzo lekko i nawet myśle,że przekonująca jest. Polecam jako pierwszą ,dla tych którzy chcą poczytać w tym temacie.
Ostatnia ksiązka nie była trafnym wyborem niestety.