Liczba postów: 5.229
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Muffinko rozwiazanie za tydzien?
Tak, myśle że tak najlepiej chyba ze wolicie wcześniej ?
5monet+ sprawiedliwosc+9kielichow
bedziesz na diecie przez ten czas...
Liczba postów: 1.287
Liczba wątków: 28
Reputacja:
365
Znak Zodiaku: Strzelec ♐
2 kielichów, król kielichów, 7 mieczy
Spędzisz ten czas z ukochanym, ale w nietypowy sposób. W lecie powiedziałabym, że pojedziecie z namiotem, ale teraz, może włóczęga po okolicy, jakieś gry na świeżym powietrzu?
Reputacja:
3.054
Na co Muffinka poswieci kilka dni?- 10 Bulaw(-)
Na pozbycie sie czegos co Ci przeszkadza, ciazy. Moze porzadki zrobisz w domku, lub pocwiczysz sobie. Nadrobisz jakies zaleglosci, ktore wczesniej odkladalas, moze bedziesz sie uczyla albo napiszesz jakas prace? Skupisz sie na sobie, zadbasz o siebie. Moze tez odciazysz kogos od jakiegos obowiazku, zaopiekujesz sie dzieckiem, zwierzakiem?
Liczba postów: 1.264
Liczba wątków: 49
Reputacja:
15
Krolowa Mieczy..kojarzy mi sie z przycinaniem czegos, porzadkowanie ogrodu, wycinanie lub przycinanie krzewow, wyrywanie zwiedlych roslin itp..moze tez byc porzadkowanie papierow, dokumentow lub korespondencji..
Zachecam do wziecia udziału w warsztacie , mysle czy nie skrócic terminu gdyz nie ma dzisiaj ani jednego wpisu .
Zrobie wiec tak jesli jutro do godz 20 (sroda) nie pojawia sie nowe wpisy podam odpowiedz , bez sensu aby warsztat wisiał tyle czasu martwy
Krysiu jesli możesz usuń mój poprzedni wpis o piątku bo to za długo .
Liczba postów: 637
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Wieża, Rycerz kielichów, 10 mieczy.
Mam wrażenie, że chcesz skończyć z czymś, co było dotychczas i zacząć to od nowa, zupełnie inaczej. Może chodzi o styl odżywiania się, życia. Może chcesz zdobyć jakieś informacje, podjąć jakąś ważną decyzję i dajesz sobie czas na przemyślenie, zestawienie za i przeciw. Może to przeprowadzka lub zmiana stanowiska pracy?
Reputacja:
3.054
A czy zamysl nie byl taki aby obejrzec te zalegle filmy, ktore wczesniej nie mialas czasu obejrzec?