Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Mam wystarczająco długie na to, żeby nie biadolić tak jak Ty nad tym co piszą inni i to jeszcze w taki sposób. Zresztą samo to, że poczułaś się tym urażona mówi samo za siebie... no i ten tekst ze spodenkami. Nie będę się bić o coś bezsensownego.
a czy to mms działa na AZS? Moja córa to ma i nie mogę się tego pozbyć? Dieta i maści juz nie działaja a na sterydy się nie zgadzam.
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
mi też dokucza egzema, od jakiegoś roku może więcej, jedyne co mi pomogło to maść sterydowa stosowana punktowo, zauważyłam też że jedzenie nabiału lub warzyw i owoców z niepewnego źródła nie wpływa na mnie korzystnie, szybko pojawiają się wypryski, także wędlina ( nie każdy rodzaj), dlatego staram się kupować pieczoną, unikam też ketchupu, gotowych sosów lub sałatek, a także wszelkich napojów gazowanych, piję tylko soki. Moja mama męczy się już 25 lat.
Liczba postów: 313
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Widzę, że nie tylko ja mam problemy ze skórą. Polecam krem MEDIDERM wskazany dla osób chorych na łuszczycę, egzemę i atopowe zapalenie skóry- znajdziecie go w aptece (jest stosunkowo tani)
Mi bardzo pomógł, mocno nawilża i zapobiega pieczeniu...Wszystkie inne kremowe specyfiki typu Nivea, Loreal,Granier-tylko potęgowały moje skórne problemy....