No takiego snu nie spodziewałabym się nigdy....
Spotkałyśmy się w dyskotekowej toalecie.Pani płakała, była zdenerwowana, rzucała pierścionkiem zarenczynowym i obrączką, chciała je spuścić w umywalce.Podeszłam do niej i zaproponowałam ,że jeśli jej nie chce to może lepiej niech przetopi na kolczyki , bransoletkę. Trochę się kłóciłyśmy,o tą birzutedrię,że to nie moja sprawa ,a później od słowa do słowa doszłyśmy do porozumienia i razem bawiłyśmy się na tej dyskotece.
Ja w realu nie zna tej Pani,widziałam ją kilka razy to wszystko.Z jej mężem też nigdy mnie nic nie łączyło ,to było zauroczenie z mojej strony, on owszem dawał sygnały ,ale żadna relscja z tego się nie utworzyła.....
Dziwny ten sen oni się jeszcze razem kłócili w tej toalecie,ale czy pogodzili się na kńcu. Nie pamiętam
O co chodzi,odzywa się moja podświadomość .....?????Czy może cioś się szykuje? jak Wy to widzicie?
Liczba postów: 5.230
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Sen zapowiada konflikt, kłotnie, emocje zwiazane z rozczarowaniem kims, ktos bedzie chciał pogrzebac umowe, dane słowo, zerwac kontrakt , sporo emocji przy tym będzie ale w koncu dojdziesz do porozumienia, znajdziecie jakis kompromis. Temat kłotni bedzie dotyczył spraw prywatnych.
We śnie upojna noc i towarzyszące temu uczucie spełnienia marzeń ,a po wszystkim takie słowa
" Tylko się we mnie nie zakochaj "
czy to moja podświadomość daje mi sygnał,że on wie ,że jest dla mnie ważny,ale nie chce ode mnie tego uczucia ???
Odmówili mi przyjęcie na oddział powołałam się na profesora....decyzja w przyszłym tygodniu,nie mam już siły walczyć i jak tu wierzyć,że będzie wszystko dobrze....
Z moim chlopakiem wracalismy noca skads.Uslyszelismy.ze ktos Tomka wola. Od razu poznalam. ze to glos mojej nauczycielki z postawowki. byla ona prywatnie kolezanka mojej many i cioci
zaczelismy biec nagle wyskoczyl duch z nozem chcial nas skrzywdzic .zabralam ten noz ucieklam do domu moich rodzicow. Wbiegam i mowie ze zmarli nam chcieli zrobic krzywde Tomek zostal walczy Ja ucieklam.... a moj tata na to.ze przeciez nic takiego sie nie stalk..
Jestesmy teraz nad morzen. Podobno takie sny ostrzegaja przed niebezpieczenstwem. Dlatego bardzo prosze Was o pomoc w odczytaniu... Dziekuje
Kochani podpowiedzcie czy jest sie Czym martwic
Liczba postów: 2.306
Liczba wątków: 23
Reputacja:
135
Dzino nie jestem specjalistka od snow, ale mysle, ze sie za duzo martwisz...
przeciez dostalas wiadomosc we snie ze nie ma o co?
Jesli tak to nalezy rozumiec to bardzo dobra wiadomosc.Dziekuje