Liczba postów: 1.287
Liczba wątków: 28
Reputacja:
365
Znak Zodiaku: Strzelec ♐
6 denarów, 8 mieczy, 7 buław
Ktoś poprosił Cię o pomoc i nie widziałaś możliwości, żeby pogodzić to z wyjazdem. W dodatku miałaś mnóstwo spraw do załatwienia na ostatnią chwilę......
Dziękuję Cytrynko, zapraszam kolejne osoby...
Weryfikacja 1 stycznia w czwartek
moje karty: 9monet, 8puch, 4 buław
uwazam, ze tutaj chodziło o czyjs powrót , kłopoty z powrtem, moze z zakupem biletu , cos jakby cofnieto albo ktos wrócił
8 puch to karta duzych emocji wiec wszystko działo sie pod wpływem emocji badz w duzych emocjach, 4 buław to bycie z kims sam na sam .
Mogło tez byc tak ze ktos do Ciebie przyjechał. 9 monet moze oznaczac opłaty, płatnosci . Moze ktos do kogo jechałas musiał sam dokąś wyjechac dosc niepodziewanie.
Dodam jeszcze , ze karta 9monet w blisim sasiedztwie 4 buław pokazał mi kiedys rezerwacje hotelu, mieszkania - moze tutaj był jakis problem ?
Liczba postów: 1.338
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Powód zmiany planów: 10 pentakli (-), Kochankowie, Rydwan
Powiedziałabym, że chodziło o jakiegoś rodzaju konflikt. Być może otrzymałaś wiadomość, która ułatwiła Ci podjęcie decyzji... z tego, co tu widzę, gdyby bardzo Ci zależało mogłabyś jechać (wahałaś się), ale rezygnacja z wyjazdu była świadomym wyborem. Byłaś odpowiedzialna za coś na miejscu i to okazało się ważniejsze, coś było zagrożone lub wyjazd łączył się z jakimś niebezpieczeństwem.
Liczba postów: 328
Liczba wątków: 4
Reputacja:
15
Dlaczego Monika musiała zostać na święta w Polsce??
Król mieczy, 9 monet, 10 pucharów
Wydaje mi się, że musiałaś komuś pomóc, komuś z rodziny. Nie wiem czy czasem ktoś nie zachorował... była potrzebna opieka. Albo był problem z porozumieniem się z kimś.
Liczba postów: 1.033
Liczba wątków: 8
Reputacja:
105
5 Pucharów, As Monet, 4 Miecze
Ktoś mógł zachorować, albo potrzebować pomocy i tym pokrzyżować Ci plany. Trochę żalu, że tak się stało, ale zawsze stajesz na wysokości zadania. Zostałaś więc w Polsce.
Dziękuję, rozwiązanie dodam bardzo poźną porą, między 1-3 w nocy
Dziękuję ci Gosiu za udział
Zapraszam kolejne osoby...