18-01-2015, 20:26
Dziękuję za warsztat. Był bardzo ciekawy i pouczający
mufinka napisał(a):brawo Lady
super warsztat Luca
Ja nijak nie mogałm wyszukac pokrewienstwa w kole fortuny , karty chyba od razu mi pokazały sedno rycerza choc powiny rydwan
Ale ... co zauwazyłam po raz kolejny 5 mieczy pokazuje Policje lub Zołnierzy .
No to czekamy na kolejne zagadki
Luca1990 napisał(a):Ale już nigdy nie zadam podwójnego pytaniaTo ja dziękuję Tobie Teraz już rozumiem co pokazały mi karty w drugim pytaniu
Marto wyjątkowe podziękowania dla Ciebie za Twoją odpowiedź odnośnie krewnej, bo to jedyna prawidłowa odpowiedź na pierwsze pytanie
Lady of Dreams napisał(a):Luca , kobieta w pewnym wieku za kolkiem musi miec w sobie troche cech meskichdobre
mufinka napisał(a):Tak Luca rycerzy i Paziów bo chodiło o ruszenie z miejsca . Pazik nie moze choc chce a rycerz rusza
A jeszcze czyta Ciosia jest ze strony ojca moze nie na darmo pokazał sie Krol Pucharów komus
mufinka napisał(a):czy to było w okolicy Ronda ? Bo mysle czy np mpje karty od razu nie przeszły do sedna sprawy czyli rondo jako KOLO F i rycerz buław jako ruszenie z miejsca ....a ppzniej juz Policja "dzien dobry prosze odjechac ... itp" 5mieczy
mufinka napisał(a):No to sytaucja była ciekawa hahaha dobrze, ze Policjant sam spróbował