Liczba postów: 1.182
Liczba wątków: 18
Reputacja:
168
Dagaz mówi o tym świetle po nocy, więc mogłoby to sugerować powrót, niemniej przy tych Sowilo i Durizas powrót ten może nie być łatwy, bo ktoś może się wzbraniać i mieć po prostu za złe, chcąc też odpłacić pięknym za nadobne. Mały sukces poprzez zemste za :p
pozdro
s
Liczba postów: 53.826
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
Poczytaj tutaj o runie Algiz w Dziale Runy...i o innych runach, o które pytasz tutaj...
Runa Algiz daje ochronę, wspomaga naszą intuicję, jest jak tarcza ochronna, spoza której również możemy działać/atakować...
ale...no właśnie...poczytaj przemyśl sobie tę rune, jeśli jest ona wylosowana dla Ciebie na ten rok...
Zawsze trzeba zachować równowagę w swoim działaniu...
Opisy run są również w dziale Skrypty, Medytacje...
Tak. Wiem. Czytałam i czytam także w innych źródłach... Staram się być prawym i dobrym człowiekiem. Moje czyny i decyzje może nie zawsze są trafne ale nie robię nikomu na złość i staram się nie sprawiać nikomu przykrości. Walczę o swój spokój ducha. Jeżeli kogoś atakuję to tylko wtedy gdy sytuacja mnie zmusza do tego ale mówię komuś tylko prawdę... Nie mam złych intencji bo po prosu nie potrafię... Taka już jestem. Niech Pani wyciągnie na mnie runy, zobaczy Pani.. Proszę..