Liczba postów: 55
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Proszę o pomoc w rozwikłaniu jak dla mnie koszmaru. Śniło mi się że ktoś podał moje dane w szpitalu i policjant przyjechał z noworodkiem do mnie do domu. Cały czas się z nim kłóciłam, że to nie moje dziecko. Ale opiekowałam się nim i czekałam na rozprawę w Sądzie, potem przebłysk z tą rozprawą i tam wyszło że to nie moje dziecko ale mam je mieć w domu do czasu zgłoszenia się przez biologiczną matkę, potem znowu szybki przebłysk i przyszła ta kobieta do mnie do drzwi mówiąc, że musiała tak zrobić. Obudziłam się cała mokra i w stresie. Co ten sen mógł oznaczać? Proszę o pomoc.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same...
Liczba postów: 313
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
ten sen może wskazywać, że chciałabyś zacząć wszystko od nowa, skierować swoje życie na nowy szlak. Jesteś jednak zablokowana, zbyt niepewna siebie, niedojrzała emocjonalnie, by uporać się z przeszłością, z własnymi fobiami.
powiedziałabym również, że w twoim otoczeniu jest ktoś kto Ci zazdrości, obgaduje, chce Ci zrobić na złość...
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Dziękuje za pomoc ale nie uważam, że boje się zmian czy jestem zablokowana wręcz przeciwnie. Nie mam problemów z przeszłością. To był tylko sen ale bardzo mnie przeraził. A co do ludzi, którzy mi czegoś zazdroszczą? To chyba każdy takich ma. Pozdrawiam
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same...