15-05-2015, 00:36
bardzo ciekawa interpretacja i ankieta dodam tylko, że pozycje marsa w horoskopie mam silną w pierwszym domu w skorpionie
Nala napisał(a):bardzo ciekawa interpretacja i ankieta dodam tylko, że pozycje marsa w horoskopie mam silną w pierwszym domu w skorpionie
Nala napisał(a):trudno mi sie nie zgodzić, choć Baran zaczyna sie u mnie w domu 5 a z a jakiego powodu tylko dom 6 i 12 są brane pod uwagę jeśli chodzi o zwięrzęta ulubione? czy czytając kosmogram można odkryć swoje zwierze mocy?
Cytat:Dom XII jest naturalnym domem znaku Ryb (dwunastego znaku zodiaku) władanym przez Jowisza- hmm, z tego co dotychczas czytałam i pamiętam to Jowisz jest planetą Strzelca i domu 9, a Rybami włada Neptun....
Cytat:Jak rozumiesz definicje pojecia "zwierze mocy ?" -
madrugada napisał(a):Szamanskie myslenie to szamanske myslenie. Znajdowanie swojego zwierzecia zachodzi na poziomie transu i kontaktu z podswiadomoscia, medytacji. I tak powinno zostac. Nie sadze aby astrologia sie do tego nadawala, nalezy zachowac szacynek dla systemu z ktorego ta tradycja pochodzi.
Nala, astrologia jest starsza niz odkrycie Neptuna. A bardzo on naukowcom "uciekal". Zanim zostal odkryty Neptun, Uran i Pluton, Jowisz rzadzil Rybami i Strzelcem, a Saturn Wodnikiem i Koziorozcem.
Bardzo fajnie Hyacyncie wyjasniles te domy
madrugada napisał(a):....
Dom 12 zaczyna sie u mnie w Strzelcu przed i po relokacji (znak najmocniej zwiazany chyba z konmi), zmiana po relokacji to ze Neptun przeszedl z domu 11 do domu 12. Wiem, ze czesto pomijasz pokoleniowe, ale moze tutaj neptuniczna intuicja pomogla?