madrugada napisał(a):Mialam do czynienia z pania Stanislawska jak i z jej Mamą. Obie są bardzo dobrymi wrozkami, choć mama już nie wróży - przekazała wiedzę i interes córce.
Dzieki za informacje.. wlasnie sklaniam sie ku pani Stanislawskiej..nie wiem tylko kiedy zaczac kurs gdyz czeka mnie przeprawadzka a w nowym mieszkaniu nie wiem kiedy bede miec internet.. i boje sie ze zaczne kurs teraz a w lipcu i byc moze sierpniu bede musiala miec przerwe.
musze to jakos sensownie zorganizowac.
napisze oczywiscie o wrazeniach
Tutaj przykladowy program kursu u pani Stanisławskiej:
Pierwszy kurs tarota.
1). Określenie czasu w tarocie - w jakim czasie wróżba ma się sprawdzić. Poznamy kilka skutecznych metod, dzięki którym wyczytamy konkretny czas w tarocie - (dni, tygodnie, miesiące, lata).
2). Zapoznanie się z symboliką kart Tarot czyli:
Arkanów Wielkich.
3). Jak interpretować w rozkładzie Arkana Wielkie:
W otoczeniu innych kart (Arkanów Wielkich).
Także w otoczeniu Arkanów Mniejszych.
Skupimy się na wielu konkretnych przykładach związanych ze sferą (uczuciową, zawodową, finansową, zdrowotną, wyjazdy, itd).
4). Poznanie Arkanów Mniejszych:
Szczegółowo przeanalizujemy karty dworskie oraz resztę kart arkanów mniejszych.
Karty dworskie (określenie wieku, wyglądu, znaku zodiaku, charakteru osób, itp).
Interpretacja Arkanów Mniejszych w otoczeniu innych kart (Arkanów Wielkich i Arkanów Mniejszych).
Również skupimy się na wielu konkretnych przykładach (związki, praca, wyjazdy, zdrowie, finanse, itd).
5). Przerobimy 9 a nawet więcej ciekawych rozkładów kart tarota na różne sytuacje życiowe: związki, praca, finanse, zdrowie, wyjazdy, sprawy rodzinne, emocjonalne, itd.
6). Arkana Wielkie i choroby (opisy kart) + rozkłady o zdrowiu.
7). Jakie karty, układy kart pokazują w tarocie: ślub, dziecko, rozwód, zdrada, nowy związek, nowa praca, wygrana, zwolnienie z pracy, wyjazdy, itd.
8). Osoby w tarocie, ich wiek.
-mąż, żona. Oraz jak wyczytać z kart tarota, czy dana osoba jest mężatką bądż żonatym mężczyzną.
-partner, partnerka.
-matka, ojciec.
-dziecko.
-kochanka, kochanek.
-rozwodnik, wdowiec, rozwódka, wdowa.
-szef.
itd.
9). Zawody w tarocie + rozklady.
10). Jak przygotować się do sesji z tarotem, oraz jak to będzie przebiegać - ćwiczenia.
11). Na Kursie skupimy się przede wszystkim na praktyce, będziemy ćwiczyć interpretacje kart na różnych konkretnych rozkładach kart.