20-07-2015, 18:28
Wredniucho, pozytywne podejscie do zycia to podstawa jesli chodzi o spelnienie sie w zyciu czegokolwiek! Nie zawsze sie uda, czasami bedziesz myslala ze tak, a mimo wszystko nie pojdzie. Ale nie ma sensu sie poddawac
wredniucha05 napisał(a):Ja juz w zyciu wszystkiego probowalam i zawsze nic z tego nie wychodzilo. Napisalas mi pare miesiecy temu ze mam zdolnosci przywodcze itp. No tak ale tylko wsrod znajomych,tak to zamykam sie w sobie i ogolnie mowiac odcinam sie od ludzi. Jestem osoba zbyt nerwowa,malomowna. A jesli chodzi o magie itp to chyba powoli przestaje w to wierzyc. Co ma byc to bedzie. Probowowalam rytualow milosnych i finansowych,za ktore slono placilam. Na daremnie,nic z tego nie bylo. Palilam swiece przez 3 miesiace,podczas ubywania ksiezyca biale,a podczas przybywania zielone na poprawe finansow i reasumujac skutek byl taki,ze jest gorzej niz bylo. Mnie magia itp chyba nie lubi.
wredniucha05 napisał(a):Zastanawia mnie jedno,czy mozna miec w sobie cos takiego,co blokuje karty. Nie wiem jak to nazwac,chodzi mi o to,ze karty pokazuja nie prawde. Od 5 lat korzystam z wrozb. Pare lat temu chodzilam do pewnej starszej pani,ktora wrozyla za 5zl,co nie co sie sprawdzalo ale malo co. 2 lata temu skorzystalam dwu krotnie z wrozby przez email u pan ktore mialy swietne opinie,w dniu dzisiejszym moge stwierdzic,ze byly to same bzdury,bo kompletnie nic sie niesprawdzilo. Od stycznia korzystam z forum ezoterycznego i nie powiem jedna trzecia z tego co tu uslyszalam bylo prawda ale niestety tylko tyle. Zastanawiam sie,ze moze ze mna jest cos nie tak,ze karty nie pokazuja prawdy.