02-03-2015, 19:36
Witaj Monroe!Zapewniam Cie ze nie posiadam zadnej wiedzy ..choc jest to prawda ze wiele z takich rzeczy jak sny czy niektore sytuacje w zyciu byly co najmniej dziwne ....a wiedze ezoteryczna mam raczej mala ...od niedawna zaczelam sie tym interesowac ...Sen dotyczyl bliskiej mi osoby ktora zajmowala sie moim wychowaniem ,,wbrew temu co ona pokazywala na zewnatrz ,jej czar pryskal w czterech scianach -byla poprostu oschla i surowa .W poznej starosci ulegla powaznemu wypadkowi a ja w taka sytuacje odebralam jako swoj moralny obowiazek udzielenia jej opieki.I tak sie stalo ,zwrocilam jednak uwage ze kobieta ta mowila coraz czesciej o smierci i o tym ze odejdzie .Pewnej nocy mialam koszmarny sen jak ona upada z lozka ,twarza na podloge .W snie jednak widzialam GOSCI ktorzy nie opuszczali jej ani na moment .No coz byly to jakies demony lub diably ale powiem jedno przerazajace postacie .Mozliwe ze byl to tylko koszmarny sen ,obudzilam sie okolo 3 w nocy nie moglam juz spac bylam wykonczona tym snem.Nastepnego dnia okolo godz 15 zadzwonil tel ..to byla moja kuzynka ktora skazyla sie ze miala koszmarny sen i czy napewno wszystko w porzadku jest w domu.NIe zdazyla nawet zakonczyc tej tel rozmowy byla godzina 15 ...osoba ktora sie wtedy opiekowalam ulegla rozleglemu zawalowi...Opowiadalam ten swoj sen wielu osobom natomiast nigdy nie mowilam co tam jeszcze ukazalo sie w tym snie.
Człowiek jest tajemnicą - z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi.