Liczba postów: 62
Liczba wątków: 10
Reputacja:
10
Znak Zodiaku: Rak ♋
To fakt. Nie raz budzę się z lękiem, że coś się złego wydarzy, staram się dokładnie przeanalizować ale i tak nie jestem w stanie dokładnie przewidzieć co się wydarzy. Ja staram się to rozwijać, bo jednak pomaga. I zauważyłam, że wykonując MROP odpędziłam od siebie syf i śnię wyłącznie o ważnych sprawach.
Zawsze. Rzadko je pamiętam, a jeśli już pamiętam sen po przebudzeniu, to znaczy że trzeba się wgryźć w to, co też takiego podświadomość chciała mi przekazać. Moje sny są bardzo symboliczne. Od jakiegoś czasu staram się na te symbole zwracać większą uwagę.
Miałam kilka takich snów, które śniły mi się dwa lub trzy razy, dokładnie tak samo. Jeden nawet przyśnił w odstępie kilku lat od pierwszego. Najdziwniejszy był jednak sen, w którym czułam, jak umieram. I właśnie wtedy się wybudziłam.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Niestety mam wrażenie, że jeżeli chodzi o sny to jakieś zdolności bądź fatum odziedziczyłam po mojej mamie, której przykładowo w nocy się śni pomnik teściów i zmarła bliska osoba, a drugiego dnia dzwoni telefon i dowiaduje się, że pomnik się uszkodził, itd. Ja jestem na etapie, w którym poddaje analizie sny, bo w większości wszystkie pamiętam i często stanowią zapowiedź "czegoś". Przykładowo, np. w chwili obecnej od dwóch m-cy powtarza mi się, że mnie zwalniają z pracy. Nie boję się, że mnie zwolnią, ale na chwilę obecną nie wiem do końca jak mam ten sen traktować, tj. w kategorii ostrzeżenia przed kimś/czymś, czy jako zapowiedź czegoś dobrego....tego jeszcze nie wiem. W każdym razie analizuję sny, bym wiedziała w przyszłości czego się spodziewać, np. jeżeli śnią mi się konie...na pewno wydarzy się dla mnie coś dobrego, przesłanie sprawdzone. Tak samo mam z rosnącymi grzybami,ale jeżeli idę/jadę rowerem piaszczystą drogą (z górki, pod górkę) oznacza to dla mnie zakończenie jakiegoś etapu w życiu (najczęściej znajomości). Jakieś 4 lata temu osoba mi wróżąca powiedziała: zwróć uwagę, na sny...będziesz od nich uwolniona. Była to wypowiedź w kontekście dla mnie trudnych wydarzeń w życiu, a co najlepsze, w tym czasie co noc śniła mi się zmarła bliska osoba...tego typu sny są wykańczające.
Liczba postów: 5.230
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Chcialam Wam tutaj przytoczyc sen , ktory mi sie dzisiaj przysnil i ktory od razu dzisiaj mi się sprawdzil. Snila mi się staruszka, w blaskach słonca, z pieknymi kolorowymi koralami na szyi w ogrodzie pełnym chryzantem. I włąsnie dowiedzialam sie ze moj wujek dzisiaj zmarł. A ta staruszka to była moja zmarłą babcia a jego mama, ktora pokazala mi sie we snie informując, ze juz tam spokojnie na niego czeka....
Liczba postów: 5.230
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Tak, sen emanował ciepłem...i mądrością.
Liczba postów: 134
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
mi sprawdzaja sie sny ostrzegawcze np odnosnie osob ,zdarzen i z perspektywy czasu spelnily sie np uwazaj na kol z pracy bo jest falszywa ,choroba kogos z domownikow
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Mi bardzo często się sprawdzają sny. Niestety, albo stety. Niekiedy mam też sny bardzo realistyczne, które obrazują to co kiedyś się stanie (już tak kilka razy się zdarzyło).
Mi również bardzo dużo snów się sprawdza. Od jakiegoś czasu mam bardzo prorocze sny. Od tego czasu, jaki mi zaczęły się sprawdzać, to każdego ranka zaglądam do sennika, by sprawdzć znaczenie snu, który mi się przyśnił.
Witam,myślę, ze moje sny są odzwierciedleniem stanu psychicznego w jakim się znajduje w danym czasie ja również przed czymś ostrzegaja☺
Ja uwazam , ze kazdy ma swoj rodzaj snow. Moga byc symboliczne, przewidujace (jak osoby media) albo ostrzegawcze. Ja osobiscie mialam sen ze facet z ktorym sie od 3 miesiecy spotykalam byl zonaty. I kiedy mu o tym snie powiedzialam w koncu sie przyznal !