25-08-2015, 23:59
No tak, ale talentu do rysowania takiego jak ty Sławku_88 nie mam mogę pracować w, z, na... jakimś programie?
Bronka napisał(a):A te ramki to może dobrze jakby jedna osoba zrobiła co by takie same były.Właśnie o takie mi chodzi, tylko czy w ogóle będziemy je robić? Tzn. bardzo popularne (i lubiane) są ostatnio talie bezramkowe, więc może...
Bronka napisał(a):hahaha Karolina szalejesz to może wkleisz na zachęte dla innych tą Siłę??Ano szaleję. To chyba z podekscytowania.
Karolina 11 napisał(a):Bronka napisał(a):A te ramki to może dobrze jakby jedna osoba zrobiła co by takie same były.Właśnie o takie mi chodzi, tylko czy w ogóle będziemy je robić? Tzn. bardzo popularne (i lubiane) są ostatnio talie bezramkowe, więc może...
Jakby co, to myślę, że można by dać proste, czarne, coby za bardzo uwagi nie odwracały od obrazu (takie, jakie ma np. 78 Tarot, z której kilka kart wkleiłam w pierwszym poście).
Bronka napisał(a):hahaha Karolina szalejesz to może wkleisz na zachęte dla innych tą Siłę??Ano szaleję. To chyba z podekscytowania.
Poniżej moja Siła (co Wy na to?)... Zamierzam ją już tylko przerysować (przy okazji poprawiając pewne detale i kolory) i poprawić tło (nie bardzo wiem, jak zrobić takie, jakie chciałam, może któraś z Was wie? Chodzi mi po prostu o to, żeby na kartę już w formie zdjęcia "nakleić" tło: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.squaregear.net/gimptips/fire00.png">http://www.squaregear.net/gimptips/fire00.png</a><!-- m -->).
Bronka napisał(a):LeCaro Wisielec, Eremita, Kapłanka, Rycerz/Król mieczy
Jednorożec LeCaro napisał(a):Bardzo ciekawe przedstawienie Siły Karolino... taka czysta Siła, bez pogromcy w formie dziewczyny na przykład... troszkę "smocza" w wyrazie. Nie wiem co o tym myślisz, ale ja bym dała tło kontrastowe - zielone.Gdy tylko pomyślałam, jak wyglądałaby moja wersja Siły, od razu taki właśnie obraz przyszedł mi do głowy. Jest smocza dlatego, że ja wprost uwielbiam smoki, a gdy widzę kartę Siły ze smokiem, to już w ogóle. Ale nie chodzi tu tylko o moją miłość do smoków- w moim odczuciu symbolika smoka (choć jest ona dość różna i szeroka...) doskonale pasuje do tej karty. Zresztą lubię talie odchodzące (mniej lub bardziej) od tarotowej klasyki, dlatego postanowiłam, że pójdę za tym moim natchnieniem, pierwszym pomysłem.