04-10-2015, 15:56
Dzień dobry,
Pani Evo nie wiem czy można się jeszcze dopisać do kolejki? czy już nie jest za późno ?
Pani Evo nie wiem czy można się jeszcze dopisać do kolejki? czy już nie jest za późno ?
Intuicja napisał(a):Chciałam Ci Ewo jeszcze raz podziękować tu na forum - za Twój czas i energię Polecam Wam wszystkim te zabiegi, ja po jednym nawet zwymiotowałam więc z pewnością to oczyszcza.. do tego rozwiązały się po pierwszych dwóch zabiegach dwie sprawy, które mnie dręczyły, w tym jedna która trwała ok 1,5 roku. No i Eva jest bardzo wyrozumiałą osobą Otwórzcie się na reiki!Ciesze się , że energia zaczęła prawie natychmiast działać u Ciebie
Ewo, chciałam tylko Ciebie zapytać jak Ty oceniasz zabiegi ze mną? Coś zauważyłaś? Jak teraz wyglądają moje czakry?
pozdrawiam
renato4 napisał(a):Witam. Jestem już po. Przede wszystkim dziękuję Evo, że znalazałaś dla mnie czas. Czuje się spokojniejsza, mam więcej energii, mam też więcej optymizmu, chociaż problemy nie znikły. Teraz nie panikuję, bo co będzie to będzie i nie zależy o de mnie. Jeszcze raz wielkie dzięki. Poproszę o jeszcze za 7 miesięcy. Pozdrawiam.prosze Cię bardzo , niebawem i u Ciebie problemy zaczną się rozwiązywać
Ashes napisał(a):Dzień dobry,Witam w moim gabinecie
Farfalla napisał(a):Witam, ja też jestem bardzo zainteresowana.zapraszam - szczegóły w pierwszym poście
ola1681 napisał(a):Ja również chciałabym serdecznie podziękować za to dotychczasowe 3 przekazy które miałam . Już przy pierwszym się uspokoiłam, usnełam w trakcie.. Jak sprawa z czakrami , energią u mnie? ja jestem obecnie chyba w najgorszym okresie życia więc więc pewnie nie najlepiejCzakry u Ciebie bardzo ładnie już wirują, a cała energetyka oczyszczona zacznie pięknie pracować na Twoją korzyść.
aliyaa napisał(a):Dziękuję Ci Ewo za zabiegi zawsze zasypiałam na nich
Czuję sie dobrze, mam odczucie, że czakry się zharmonizowały Niestety mój obniżony nastrój, złe samopoczucie psychiczne nie zmieniło się, ale w końcu Reiki to nie magiczne remedium na wszystko
Dziękuję serdecznie
ladi napisał(a):Witaj Ewuniu melduję się po pierwszym zabiegupracy było nieco ... ale najważniejsze, że pieknie przyjęłaś energię Reiki
Podejrzewam, że miałaś dużo pracy ze mną, a to i tak jeszcze nie koniec. Podczas trwania Twojego zabiegu, czułam delikatne mrowienie na ciele i delikatne strzelanie w kostkach, a także chciało mi się potwornie pić, jakbym była na pustyni.
Dziś mam totalną głupawkę i czuję się, jakbym była na kacu, taka skołowana i zamotana , ale zdaje sobie sprawę z tego, że jest to powodem oczyszczania się mojego organizmu - tutaj przede wszystkim głowy z czarnych myśli, blokad i innych zbędnych elementów, które zaśmiecają mi umysł.
Buziaki !
slowik14 napisał(a):Ewuniu,serdecznie dziękuje w imieniu mamy za wszystkie zabiegi,poświęcony czas i energię Mama podczas każdego zabiegu zasypiała. Nastąpiła u niej znaczna poprawa samopoczucia..jest spokojniejsza , zasypia bez problemu i ma więcej energii do życiato bardzo miłe wiadomości kochana - bardzo się cieszę, że Reiki Intencyjne zadziałało w miarę szybko
Muszę również podzielić wspaniałą wiadomością odnośnie zabiegu intencyjnego ,jaki wykonałaś dla mojego brata i rodziny. Trochę czasu minęło od zabiegu ,ale energia zadziałała dostali mieszkanie i to nawet w tej miejscowości, gdzie chcieli .Było bardzo ciężko ,ale udało się i zostali wybrani z pośród pięciu rodzin. Jeszcze raz dziękuje ślicznie za wszystko!
Pozdrawiam cieplutko
akwarela napisał(a):Dobry wieczórwitam Cię w moim Gabinecie
Ostatnio mam nie nejlepszy okres w swoim życiu. Pomyślałam, że może ten zabieg pomógł by mi odnaleźć równowagę i harmonię w życiu, którą gdzieś po drodze zgubiłam
pozdrawiam serdecznie
lilou21 napisał(a):jeżeli po zabiegu czujesz sie ospały, to znak, że osoba która wykonuje zabieg podłączyła się do twojej matrycy i ciagnie z Ciebie energię...
każdy człowiek ma dar samouzdrawiania... nie ma cudów! to wampiry energetyczne, na psychologie idą nieszczęsliwi ludzie, wróżkami są czesto baby zazdrosne o czyjś posag, często starsze panie czerpiące energię z młodych szczęsliwych kobiet, ....nie wiesz kto jest po drugiej stronie nie ufaj...może to pryszczata baba, która podpieła się pod Twoją matrycę i pseudosztuczkami robi kuku w Twoje głowie... ??? Nie zauważysz a już jesteś JEJ...przyciaga słabych, tych którzy chca być kochani...sama ma niski poziom dobrej energii...ząda uwielbienia, była taka lady of dreams...znam w realu...i wiem co o niej mówią realnie...nagle znikneła, bo kolejna OFIARA jednak dała dyla... bez odbioru.
LEK : bądź szczęśliwy, kochaj rodzinę, nikt się nie podczepi. u uwierz w siłę mocy własnej WOLI !
pozdrawiam.
lilou21 napisał(a):Witam, jestem człowiekiem, o nicku Lilou nicku Krystyno...co za brednie ten człowiek wypisuje , nie życzę sobie takiego szkalowania w moim Gabinecie
uwagi piszę prawdziwe, sprawdzone... ku przestrodze...
a jak to działa ?
jeżeli po zabiegu człowiek jest ospały lub nie może uwolnić się od drugiej osoby, to znak, że dana osoba wpuściła nam WIRUS...KOD aby nas związać, przywiązać, odebrać energię... na forum oprócz osób zainteresowanych tematem w celach poznawczych są samotni, smutni, niekochani, nieszczęsliwi... To my decydujemy jak potoczy sie nasze życie, wampiry czerpią energię budując swój wizerunek : PODZIWIAJ mnie...pomogę CI... znam Twój LOS... on Cię nie kocha... czytam WAS od kilku dni i nie wierzę, że jeszcze nikt na to nie wpadł...
przykład ? jest sporo wypowiedzi pewnej "wróżki", fatalistyczne...niesprawdzone na szczęście. Wniosek ? Kobiety zazdrosne o inne, same nieszczęsliwe chetnie wyłaują OFIARY...i podczepiają się pod NIE...Są tez osoby prawe i owszem, jak w każdej dziedzinie... To tyle i aż tyle, więcej nie będzie.
Pozdrawiam