Liczba postów: 14
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
a mozna to zaklecie stosowac do byłego chlopaka ktory ma teraz żone?
pytam czy jak to zastosuje do tego chlopaka to czeka mnie cos zlego? sa jakies zagrozenia?
Mam takie pytania: czy mogę zaklęcie zrobić w pokoju? i przy wylaniu wody wyjść z tego pokoju żeby wylać wode? i zaraz wrócić żeby zgasić świeczke? Czy najpierw mozna rozłozyc obrus? czy najpierw położyc i zapalić świeczke? czy zaklęcie trzeba powtarzać? kiedy najlepiej wykonac to zaklęcie? czy szklanke trzeba schować żeby nikt jej nie dotykał? i czy jest to bezpieczne? od razu uprzedzam pytanie? napewno ta osoba nie ma nikogo, jest samotna, więc nikomu nie rozbije związku, a rozstanie było dlatego, że ktoś powiedział coś nie prawdziwego. Wiec wydaje mi sie, że nic złego nie zrobię tym zaklęciem. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam.
Liczba postów: 36
Reputacja:
0
Hmmmm.a mozna miec poprostu zdjecje na telefonie? Czy koniecznie trzeba wydrukowac. ..moja kolezanka raz zrobila takie zaklecie i chlopak. Totalnie. Zniknal z jej zycia..czyli odwrotny skutek.ciekawe jak jest w tym przypadku
Liczba postów: 36
Reputacja:
0
Moze i racja...czytalam tez ,ze osoba na ktira robimy zaklecue musi do nas cos czuc chociaz sympatie,lubic nas bo w przeciwnym razie moze to przyniesc zle skutki....
Chciałem spytać czy ten rytuał ze świeczką może odrobinkę pomóc jeśli druga połówka jest obrażona na amen?
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Dzisiaj wykonałam rytuał. Mam zamiar go powtórzyć w piątek. Z całego serca chce, żeby się udało!
Rozmawialiśmy i jedyne czego się dowiedziałam to o jakiś "demonach i problemach". Zero konkretów. Jako, że sytuacja jest świeża to chce trochę odczekać o wówczas porozmawiać jeszcze raz. Ale zrozumcie mnie, rozum swoje a serce swoje. Nie tak miał się zacząć nowy rok.
Wątek przeczytałam cały. Jestem swiadoma swoich działań. W mojej rodzinie kobiety (od strony ojca) dużo miały wspólnego z medycyną naturalną i różnymi obrzędami. Baaa, moja babcia to chyba jakieś medium.
Kolejna w kolejce jestem ja więc staram się słuchać swoich wewnętrznych głosów i intuicji.
więc poprosiłam Was o pomoc w interpretacji moich podejrzeń oraz nim minie trochę czasu chciałabym aby ON też w jakiś sposób zareagował.
Na wstępie proszę o scalenie mojej wypowiedzi z poprzednia, ewentualnie usuniecie tej poprzedniej (niestety nie wiem jak to zrobić o ile mam taka możliwość).
Nie chciałam wierzyc, ze nie można igrac w takich sprawach... ale serio dziewczyny UWAZAJCIE!!!! Skorzystalam z podanego uroku i co? Nie dość ze się nie odezwal to dowiedziałam się padlam ofiara mega manipulacji z jego strony. Wszystko od początku do końca było zaplanowane. Facet zagral ze mna w najgorszy ze wszystkich sposobow.
Jeżeli tylko bylaby możliwość zmiany prośby o postawienie tarota to poki nie mam odpowiedzi na poprzedni post to czy mogę o takową zmiane poprosić?? Chcialabym zadac inne pytanie
Liczba postów: 2.306
Liczba wątków: 23
Reputacja:
135
Toczka, ale to chyba dobrze, ze sie dowiedzialas jakim jest czlowiekiem? Mowi sie, ze najgorsza prawda jest lepsza od klamstwa.
Zaklecie nie zmienilo go w zlego czlowieka (co zrobil to zrobil), ale mozliwe ze przyczynilo sie poprzez kontakt z nim do tego ze prawda wyszla na jaw.
Reputacja:
0
Oczywiście! Może ten mój egoizm nie zadzialal aż tak przeciwko mnie i nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... niech tylko minie żal i złość.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
czy komuś to zaklęcie pomogło? Ja potrzebuje zaklecia na zacieśnienie kontaktu, jesteśmy razem ale nie idziemy na przód, mój chłopak nigdy nie byl wylewny ale oboje sie ze soba statkujemy i chialabym zeby w koncu sie oswiadczyl zeby zapewnil ze tylko ze mna chce byc.
Reputacja:
0
jejku sorry ale nie musicie mnie umoralniac i pouczac.
Jak komuś ten temat sie nie podoba to niech nie zagląda i nie wałkuje w kółko "to złe", "to nie dobre" itp.
Skoro macie takie określone zdanie (wasze prawo) to po co zagladacie to watku gdzie ludzie proszą o info w tym temacie - w wiaqdomym celu.
To jak z zakazem aborcji w naszym "wspanialym" kraju. Decyzje podejmuja osoby ktorych to niedotyczy a Ci co nie maja z tym nic wspolnego najbardziej komentuja i mowia jak bardzo zle i niedobre to jest w dodatku nie rozumiejac sytuacji.
Jeżeli nie macie odp na moje pytanie to nic nie piszcie zamiast dorzucać teksty "a co on na to".
Prosze nie kntynuujcie pisania do mnie takich rzeczy, prosze tylko o odp na pytanie.
Pozdrawiam
Reputacja:
0
Uważaj o co prosisz bo to się lubi spełniać...
Liczba postów: 59
Reputacja:
28
Marianno, a zastanawiałaś się czy będziesz szczęśliwa, jeśli On faktycznie oświadczy Ci się, ale po ślubie nagle otrzeźwieje? Oczekujesz, że ktoś pomoże Ci biorąc częściową odpowiedzialność za Twoje nieszczęście?
Na dłuższą metę nie ma niczego, co spętałoby czyjąś wolę, zmieniło to co stoi mu przeznaczone na dalszej ścieżce.
Jeśli Twój związek ma się rozpaść, to się rozpadnie. Zaklęcie może co najwyżej sprawić że stanie się to później, i to niekoniecznie z korzyścią dla Ciebie.
Reputacja:
0
Rety niczego nie oczekuje. Kierowałam mój post TYLKO DO OSÓB KTÓRE SKORZYSTALY Z ZAKLECIA. Jeżeli jesteście przeciwko temu zaklęci to po co tu wchodzicie i komentujcie zwłaszcza, ze nie znacie sytuacji ani nic nie wiecie ani o mnie ani o nim.
Nie piszcie do mnie takich rzeczy, proszę o konkretną odpowiedz od osób których ten wątek dotyczy a nie tych które są przeciwko ale i tak lubia narzucać swój tok myślenie , swoje zdanie. Bez urazy. Pozdrawiam