Liczba postów: 499
Liczba wątków: 11
Reputacja:
133
Znak Zodiaku: Strzelec ♐
To nie tak, chodzi o Ciebie jako kobietę w Twoim związku. Czy czujesz się spełniona na wszystkich płaszczyznach. To nie pytanie, to tylko rozważanie, więc odpowiedz tylko sobie.
Przyznam szczerze, ze musze się zgodzić co do tego, że mam rozchwiane emocje, ostatnio tyle na głowę mi sie zwaliło, że sama juz nie wiem.. Jesli chodzi o związek to kocham swojego chłopaka i mimo ze mieszkamy razem brakuje mi go.. Mam na myśli fakt, że widujemy sie w ciagu dnia tylko wieczorem bo całymi dniami jesteśmy na uczelniach, a wieczorami zamiast wspólnie obejrzeć jakiś film to każdy siedzi zajęty czym innym..
On sprawdza moją korespondencje od roku, bo to okropny zazdrośnik jest i czy musi czy nie , najlepiej jakby wszystko wiedział co jak i
Otóż to.. Jak stare dobre małżeństwo, aczkolwiek brakuje mi go, rozmawiałam i mówiłam to wielce zdziwiony ze mieszkamy razem i mi mało..
Nie wiem jak można tak kontrolować wszystko co się robi. Zwariować można. Masakra :O
Moze cesarzowa to po prostu Twoja karta ? Mowi o Tobie i o tym jaka jestes ?
Ja np mam kolezanke , ktorej zawsze kiedy stawiam duze uklady nie wazne czy praca czy milosc , zawsze wychodzi cesarzowa. Ta karta jest juz w mojej glowie w pewnym sensie z moja kolezanka zlaczona. Zawsze mowi o tym jaka jest osoba i sluzy mi jako sygnifikator tej osoby. Moze ona po prostu zaznacza swoja obecnosc w Twoim ukladzie ?
Być może, ale bardzo często mi się pojawia
Ja swoje tez interpretuje wedle tego co czuje gdy na nie patrzę niż wg książki bo przy okazji ćwiczę intuicję, ktora jest w coraz lepszym stanie i pomaga mi nawet na zajęciach, no dzisiaj bardzo mi pomogła:d
kto wie, może i tak jest :p nie wiem, jak sobie postawię karty to zobaczymy czy znowu mi wypadnie :p