Liczba postów: 207
Liczba wątków: 15
Reputacja:
2
Myszkujac po necie w poszukiwaniu Zlotego tarota Visconti-Sforza natknelam sie na Zloty Tarot Botticellego.
Czy ktos moze ga ma i z nim pracuje?
Co do mnie, to gdy juz Uniwersalny Tarot Waite'a z ilustracjami P. Colman-Smith pozwoli mi na poznanie tarota [slowa poczatkujacego] to na pewno postaram sie pracowac z taliam wspomnianymi wyzej.
Rani dziekuje za wskazanie sklepu z Visconti-Sforza
paskudny i zbyt 'kościelny'
chyba że nie przeszkadzają ci Jezusy, Maryje i inne cuda-wianki na kartach np. na 8mieczach
Reputacja:
2
do violet.dawn
Acha, nie wiedzialam.
W necie moglam tylko obejrzec karte zaintspirowana "Narodzinami wiosny" Boticellego.
Jako, ze uwielbiam wloski renesans, zreszta Wiosna Boticellego zainspirowala mnie do rozpoczecia serii/ projektu fotograficznego, to pomyslalam sobie, ze ta talia jest dla mnie.
co rozumiesz przez "paskudny"
Reputacja:
2
do violet.dawn
dzieki fajnie jest zobaczyc cala talie. Musze sie przyznac, ze nadal podoba mi sie ta talia. Sadze, ze dlatego ze uwielbiam wloski renesans o czym juz wspomnialam i moze dlatego, ze w ktorysm z poprzednich wcielen bylam Wloszka
jestem o tym przekonana, zreszta nawet tzw brzydkie slowa po wloski brzmia cudnie
Liczba postów: 87
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
A która będzie dobra dla początkujacych ?
Liczba postów: 2.071
Liczba wątków: 23
Reputacja:
3.221
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
Najwazniejsze ,ze Tobie się podobają ,ze Ty jesteś nimi zachwycona to Tobie one będą slużyły ,Ty z nimi bedziesz pracować i Ty je czujesz .
Widocznie one przykuły twoj wzrok i one maja być z Tobą.Pozdrawiam i powodzenia we wrózbach.