Liczba postów: 219
Liczba wątków: 11
Reputacja:
555
Usidlanie cudzej woli czarami nie uważam za dobre, lepiej pracować nad sposobami niemagicznego rozwiązywania swoich problemów.
Liczba postów: 219
Liczba wątków: 11
Reputacja:
555
Może lepiej przeczytaj temat i się zastanów "Czy jestem na tyle dojrzała, żeby to robić?"
Bo potem masa głupiutkich dziewczynek żałuje, że magia usidlała czyjąś wolę i nie umie tego odkręcić, bo się już odwidziało.
Skoro ludzie znający się na rzeczy coś mówią to mają ku temu powód.
Liczba postów: 202
Liczba wątków: 7
Reputacja:
6
Słuchaj Zafiny i innych wróżek czy wróżów z czarami nie ma żartów. Co będzie jak ci się odwizi nie będziesz go już chciała bo ci się, że tak powiem znudzi. Będzie on do ciebie przyklejony powiedzmy jak mucha do lepu za pomocą twych czarów i co. Nie chcę źle mówić, ani straszyć ale to się może skończyć tragicznie dla ciebie.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jak bym nie byla pewna to bym nie robila, za duzo poswiecilam I zaryzykowalam dla tej znajomosci, ja bym za niego wyszla chodzby dzis bez mrugniecia okiem :/ Dziekuje za wrozbe naprawde jestem wdzieczna. Tylko to troche glupie gdy ja kocham, widzialam go dzis widac ze kocha a nie mozna prosto dosc do porozumienia, oczyswiste ze ja bym chciala po ludzku sie dogadac I nie bawic w takie rzeczy xd Przepraszam tych co urazilam poprostu chcialam skupic sie ma watku z ludzmi co tez to przezywaja by nie czuc sie osamotniona xd