Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
czy ten rytuał można wykonywać codziennie dla jego wzmocnienia, czy tez trzeba odczekac?
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 12
Reputacja:
10
Hej to teraz ja mam zagwostke
Potrzebuję zaklęcia na swojego szefa aby przestał terroryzowac moja osobę w pracy , aby skończyły się wrzaski krzyki i wyzwiska
Istnieje coś takiego ?
Help pliss
Z góry dziękuję
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam odszedł ode mnie mężczyzna Jakie zaklęcie jest najlepsze ?
Żadne.
Odszedł to odszeł.
Nic nie na siłę.
Daj spokój i patrz w przód na nowe zdarzania i spotkania , które będą w życiu przed Tobą ( Rydwan p.p ).
Mikesz
Zamówiłam u kogoś spetanie dusz.. ale wątpię że zadziała. Ktoś coś?
Liczba postów: 2.306
Liczba wątków: 23
Reputacja:
135
Elajza, jesli "sam nie wie czego chce" to kazde zaklecie wiaze sie z manipulacja wola osoby zaangazowanej - czy naprawde tego chcesz? Ludzie potrzebuja czasami czasu do okreslenia sie czego chca w zyciu, i ten czas nalezy im na to dac, na tym polega prawdziwa milosc w przeciwientwie do do checi "posiadania" drugiej osoby. A czasami, to ze nie wiedza czego chca, oznacza po prostu, ze nie chca Ciebie. Tym bardziej czy chcesz byc z osoba, ktora tak naprawde, w ogole Ciebie nie chce, a jedynie dziala jak chce pod wplywem zaklecia nan rzuconego?
Wszystkim wypowiadajacym sie w tym watku w ostatnim czasie osobom polecam zastanowienie sie i poczytanie na temat tego co to jest prawdziwa milosc, bo widze, ze ta swiadomosc umiera ...
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
madrugada ten mężczyzna wielokrotnie podkreślał że ciągnie go do mnie ale nie wie czego chce bo nie jest gotowy na to by zaoferować mi dziś taki związek na jaki zasługuję, dodał jednak że bardzo pragnie bym to ja okazała się tą jedyną. Od wielu lat to on zachowuje się tak jakby oczekiwał czegoś więcej a potem się wycofuje i znowu wraca tłumacząc że nie potrafi inaczej i że nie chce mnie stracić. A ja już wariuję od tej huśtawki bo jestem pewna swoich uczuć tylko wiem że on gdzieś błądzi
Liczba postów: 2.053
Liczba wątków: 29
Reputacja:
1.477
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
AnkaSralka i Elajza. Dziewczyny, żadnego człowieka nie idzie zmusić do miłości. Pomyślcie czy Wam było by przyjemnie gdyby chłopak jakiś uprawiał na Was czary i próbował zmusić tym do bycia razem. Spętanie dusz, zaklęcia ze świeczką... piszecie jak dzieci a macie chyba 18 lat.
Wierzcie mi, nic nie wskóracie, zamieszacie tylko energetycznie wokół siebie. Wyrządzicie sobie tylko szkodę.
Liczba postów: 2.306
Liczba wątków: 23
Reputacja:
135
Elajza, i o tym pisalam, ze czasami ludzie zwyczajnie potrzebuja czasu na to aby zdecydowac sie co dalej maja robic, i ten czas nalezy im dac... jedna z glownych cech zwiazanych z miloscia zaufanie polaczone ze zrozumieniem osoby, ktora kochamy. Skoro mowi, ze chcialby abys to byla ty, kochajac go, nalezaloby mu w tym zaufac.
Wiec innymi slowy Twoja decyzja o zastosowaniu zaklecia powodowana jest egoizmem - "bo ja juz wariuje" - checia kontroli - "wiem ze on gdzies bladzi" - i w domysle - chce go nakierowac - a nie miloscia.
Liczba postów: 2.296
Liczba wątków: 15
Reputacja:
564
si vis amari, ama , jeśli chcesz być kochanym, kochaj...(Seneka Młodszy)
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
To nie jest tak,ze jak ktos ma być z kimś to będzie? Czasem bywa tak, ze pragniemy czegos co nie jest wcale dla nas dobre. Być z kimś kto tego nie chce- nie ma racji bytu.
Kiedyś jak byłam zrozpaczona rozstaniem wykonałam to zaklęcie i rzeczywiście w pewnym sensie się sprawdziło bo on nagle zapragnął wrócić do mnie ale potem i tak nic z tego nie wyszło, ale mi przeszło zupełnie uczucie do niego.
Liczba postów: 246
Liczba wątków: 26
Reputacja:
15
Moim zdaniem nie powinno sie wykonywac czegos takiego , pamietajcie ze za pare lat hajtnie cie sie z innym facetem , a puzniej facet na ktorego pujdzie zaklecie nie bedzie chcial odejsc .kazdy ma kogod komu jest pisany nie warto puszczac zaklecia itp do tego czasami mozemy zaplacic goszka cene za takie zaklecia , jesli jest wam przeznaczony Sam wroci , oszywiscie nikogo nie potepiam ale war to pomyslec co bedzie za kilka lat.
Nawet z najgorszego koszmaru nadejdzie przebudzenie.