Liczba postów: 2.193
Liczba wątków: 141
Reputacja:
1.876
Hej, co oznacza Rycerz mieczy, jako odpowiedź na pytanie: Jakie są moje uzdolnienia ezoteryczne?.
Ogólnie miecze to powietrze, więc jakieś praktyki wróżbiarskie chyba.
Liczba postów: 2.296
Liczba wątków: 15
Reputacja:
564
Według mnie miecze wskazują bardziej na intelekt, podejście praktyczne, rycerz to poszukiwacz, charakteryzuje się dużą dynamiką, ruchliwością, lubi zgłębiać wiedzę. Wydaje mi się (ale to moje prywatne zdanie), że pytanie które zostało zadane jest zbyt ogólne i niejasne...inaczej podeszłabym do tego zagadnienia, choć ja nie czułabym potrzeby sprawdzania tego kartami, są inne sposoby i możliwości.
Liczba postów: 5.886
Liczba wątków: 64
Reputacja:
5.494
Znak Zodiaku: Lew ♌
Beata bardzo ładnie odpowiedziała Ci na pytanie, moja opinia jest w zasadzie podobna... Rycerz mieczy oprócz tego, że jest kartą nerwowości czy niekonsekwencji, jest też kartą nieprzewidywalności. Więc ja bym to zinterpretowała w ten sposób że karty nie chcą Ci w tej chwili udzielić jednoznacznej odpowiedzi... mówią raczej: "dlaczego chcesz to już teraz wiedzieć? bądź cierpliwy to z czasem sam się przekonasz".
Reputacja:
1.876
Fakt nauka o kartach nie przysparza mi dużych kłopotów. I tak samo jak rycerz mieczy chce już umieć wszystko tu i teraz, a tak sie nie da.
Bardzo wszystkim dziękuje
Reputacja:
1.876
Hehe dziękuje. Postaram sie nie wojować tak mieczem.