OK. Treść książki przedstawię w osobnym temacie - :techie-studyingbrown:
żadne książki nie zmieniły mojego życia na lepsze, natomiast bez nich nie wyobrażam sobie życia.... lubię czytać wszystko przy czym do 10 strony nie zasnę, a moim ulubieńcem jest Dean Koontz
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Książki które miały na mnie największy wpływ
Gra Świadmości Saint Germain
Dar Duszy Robert Schwarz
Podróż do teraz Leonard Jacobson
Wieczna Świadomość Pim van Lommel
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Polecam "Bóg nigdy nie mruga" Reginy Brett - mój ostatni zakup. Zbiór felietonów, sytuacje z życia wzięte, książka z przekazem...Bardzo przyjemnie się czytało,refleksja też przyszła... a ulubiony cytat to - "Bóg nigdy nie daje nam więcej, niż potrafimy udźwignąć "... i coś w tym musi być ...
książka dla każdego, kto potrzebuje się wyciszyć, zdystansować do pewnych spraw, spojrzeć na coś już innym okiem.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Książka, która mną wstrząsnęła w wieku 13 lat to "My dzieci z Dworca Zoo". Zryta psychika. Nie mogłam pojąć dlaczego nikt tym dzieciom nie pomaga. Dlaczego toczą się na dno. Czekałam na szczęśliwe zakończenie a tu samo rozczarowanie.
Potem tematyka obozowa. "Medaliony", "5 lat kacetu", "Dzieciństwo w pasiaku" i wiele innych książek. Okrutne, ale prawdziwe.
Jednak najbardziej wywarła na mnie wrażenie książka "Kato-tato". Nie polecam osobom, które są wrażliwe. Ciężko zapomnieć.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Herman Hesse Wilk Stepowy - czasem miałam wrażenie ze czytam o sobie