18-08-2016, 17:40
Dla mnie miecze obniżają wartość karty w rozkładzie na pozycji wyniku...
?
ale wlasnie szukam odpowiedzi na inne pytania a pokazuja mi jedna sytuacje
, jesli sie zbuntowaly to co moge zrobic ? przestac uzywac kart przez jakis czas
? A czy jesli jakies wydarzenie sie zbliza to tez moga pokazywac jedno i to samo ?
kasia12 napisał(a):O kurcze super interpretacja dziekuje ! Strzelilas w 10 ! Jesli moge zapytac Jak sie uczylas tarota z ksiazek czy po prostu intuicjaSama? Jesli moge zapytac czemu tarot czasami pokazuje mi jedna sytuacje ktora jeszcze nie miala miejsca a nie wazne jakie pytanie zapytam zawsze wychodzi ta jedna sytuacja chodz pytanie tego nie dotyczlo ? Czy tarot chce mnie ostrzec ?
zajęło to pewnie wiecej czasu, ale wole sie uczyc na swoim doswiadczeniu niz na czym co przeczytam, taka moja natura 

. 
Ogólnie rzecz biorąc karty z dworu buław są najszybsze w działaniu (a już szczególnie ósemka), niemniej jednak jeśli chodzi o króla i królową buław, to są to jednak karty "siedzące", monarsze... Królowie i królowe jako karty - tak jak to jest u prawdziwych monarchów - raczej mówią tylko o samym ich nastroju, charakterze, nastawieniu, o tym czy są przychylni czy nie, do czego są skłonni, jaki jest ich stosunek do nas. Tak więc np. po królu buław mogę się spodziewać kontaktu, wiem że on jest do tego kontaktu chętny - jednak to jeszcze nie znaczy że z całą pewnością się skontaktuje.
trzeba znaleźć, jak coś możemy tam popisać o tym jak się uczyliśmy i spostrzeżenia w tej sprawie.
Nie chce sie rozpisywac na tym watku o innych rzeczach ale po prostu jesli mam okazje zapytac rozne rzeczy to bardzo chetnie pytam bo wiekszosc watkow w tej tematyce sa po prostu bardzo stare i rzadko kto odpisuje , a jak wspomnialam wczesniej nie chcialam zakladac 20 roznych tematow bo nie chcialam zamsmiecac forum , to chyba nic zlego
?
: