Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
To skoro mowa o starociach...to ja przypomne Die Hard ,doslowne tumaczenie "Nie do zabicia", w Polsce znany jako "Szklana Pulapka". Wlasnie wczoraj ogladalam po raz ...nie wiem ktory...moze setny...i za kazdym razem tak samo go przezywam. Bruce Willis....nic dodac...
Stardust - sliczny - Pfeifer, moja ulubiona....musze go sobie przypomniec , bo juz zapomnialam o czym byl, pamietam tylko, ze mi sie podobal.
Reputacja:
0
A kto z was widzial przesliczny film z Ethanem Hawke i Julie Delpy "Before Sunset" ? i druga czesc "After Sunrise" ...
Ethan zagral w wielu swietnych filmach takich jak np "Training Day" . Rewelacja ! albo np. "Presinct 13" - rowniez swietny. To filmy, ktore, tak jak "Die Hard" ogladam chetnie i za kazdym razem tak samo przezywam. Ethan jest SWIETNY !!!!
O ! chyba tego nie widzialam , Rani. Musze sobie to wypozyczyc. Mowisz,ze fajny ?
nie jest.
ja tez nie cierpie harry pottera. najnudniejszy film pod sloncem!a sam aktor beznadziejnie gra.
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Aczkolwiek ostatnio obejrzałem film Emira Kusturicy- Życie jest pieknę. polecam.
Skazani na Shawshank- majstersztyk również.
Reputacja:
0
No co ty , Helege !!!! On jest MOJ ! Nie oddam go !!! widzialam go chyba we wszystkich jego filmach, w tym tez. Ciekawe czy to wtedy wlasnie byl z Julia Roberts kiedy nakrecali ten film..? Eeeech..! nie cierpie jej za to,ze z nim byla....choc bardzo ja lubie.
Reputacja:
0
....eeeechhh.... :sad-roulette: