09-09-2016, 16:38
Odradzam zaklęcia miłosne i pętania. Uczucie za jakiś czas może wam przejść a skutki przywróżenia zostają i nie są najprzyjemniejsze. Ale każdy zrobi jak zechce oczywiście.
dodalo mi to wiary
dodalo mi to wiary
Kwiateczek12 napisał(a):Zawsze jest obawa przed konsekwencjami. Jednak to tylko zaklecie a nie rytual. Wydaje mi sie ze swieca palila sie normalnie. Przechodziły po mnie zimne dreszczeMówisz, że to tylko zaklęcie ... hmm ... przypuszczam, że wynika to po prostu z braku informacji na ten temat...dodalo mi to wiary
Jakie konsekwencje to zależy tylko od siły i rodzaju.
dużo rzeczy na temat magii i rytuałów nie ujawniam, bo nieodpowiednio wykorzystane, wiem, ze mogłyby wyrządzić krzywdę. Ekspertem nie będę się nazywać, bo to byłoby nadużycie, nie będę jednak zmniejszać swoim umiejętnościom bo jakieś tam posiadał. Nie praktykuje od tygodnia, tylko kilka lat, wiedzą nie jest jedynie internet a również książki oraz najlepsze źródło czyli działanie.
jeżeli odradzam dorosłym kobietom, ułożonym podobno i doświadczonym przywrozenia czy petania to myślę ze dobrze to swiadczy o moim stanie emocjonalnym.
Jakie konsekwencje to zależy tylko od siły i rodzaju."
i rozumiem twoje podejście... jeżeli ktoś po przeczytaniu twojej czy innej wypowiedzi dojdzie do wniosku ze magia to nie to czego szuka - wspaniale, jest wiele innych metod. Jeżeli jednak ktoś czuje, ze chcialby magia się posluzyc to tez wypada, żeby takie możliwości mial.
Kwiateczek12 napisał(a):Jednak to tylko zaklecie a nie rytual.Nie rozumiem tego zdania. Możesz rozwinąć co rozumiesz przez "tylko zaklęcie"? Jakie zaklęcie wykonałaś (to z pierwszej strony?) Oczyściłaś uprzednio pomieszczenie?
Kwiateczek12 napisał(a):Wydaje mi sie ze swieca palila sie normalnie. Przechodziły po mnie zimne dreszczeŚwiecą czy dreszczami to bym się akurat nie sugerowała. Wzbudzając prawidłowo własną energię możesz prowokować dziwne zachowania świecy, albo odczuwać coś w rodzaju dreszczy. Nie daje to przesłanek, że procedura została wykonana poprawnie albo źle.dodalo mi to wiary
Rudadama napisał(a):Świecą czy dreszczami to bym się akurat nie sugerowała. Wzbudzając prawidłowo własną energię możesz prowokować dziwne zachowania świecy, albo odczuwać coś w rodzaju dreszczy. Nie daje to przesłanek, że procedura została wykonana poprawnie albo źle.A ja uważam, że obserwacja plomienia może dac informacje jak przeplywa energia podczas rytualu wiec nie jest on tak bez znaczenia. Oczywiście nie jest on wyznacznikiem tego, czy dzialanie się uda czy tez nie. Pewne informacje może jednak dac.