Liczba postów: 60
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Czy ktoś pomoże w interpretacji? dwa razy śniła mi się gitara, za pierwszym razem śniły mi się dwie kobiety grające na gitarze a za drugim razem ja sam grałem, do tego jedna ze strun pękła.
Angels fall first...
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
A ja mam takie znaczenie gitary- oznacza namiętności i emocję... może mieć także seksualne konotacje, a zepsuta gitara - czyli w tym przypadku z pękniętą struną - może oznaczać rozczarowania w miłości.
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Miałem wczoraj dziwny sen, śniło mi się że ktoś u mnie w domu wniósł zwłoki mężczyzny do łazienki i postawił na stole (w rzeczywistości w tym miejscu jest wanna). Po chwili ktoś wszedł( nie pamiętam kto, chyba mój brat ale nie jestem pewien) i zaczął jakby przeprowadzać sekcje, rozciął wzdłuż klatkę piersiową. Po chwili ten zmarły mężczyzna otworzył oczy wstał ze stołu i odszedł mówiąc że nic mu nie jest.
Angels fall first...
A ja wiem na swoim przykładzie ,że gdy zmarły ożywa oznacza to kłótnie w rodzinie! Kilka razy śnił mi się mój zmarły tata właśnie wstający z grobu i zawsze się z kimś pokłóciłam, zazwyczaj chodzi o kłótnie w najbliższym gronie.