Powiem tak
jakoś tak w historię mi się to ułożyło
Gdzie są zdjęcia o które pyta LeCaro
Z tali wypady 4 monety - są schowane i to dobrze.
Rycerz Monet V Papież 8 monet
Pokazało się stanowcze działanie mężczyzny, było to spokojne stonowane działanie ale bez możliwości sprzeciwu, owszem była żywa dyskusja ale podane argumenty były bardzo zgodne z literą norm typy teraz jesteś mężatką i nie powinnaś mieć takich zdjęć albo że trzymanie ich jest nie w porządku bo to taka mała zdrada oczywiście wydaje mi się że ze każde zdjęcie dokładnie oglądał i myślał czy oceniał ale bardzo rzeczowo czy to dla niego jakąś konkurencja
Jak wygląda miejsce gdzie są zdjęcia
9 Buław, As Kielichów 4 Buławy
Pudełko jest wciśniete pod coś co ma szczeblki struny, sprychy, to coś jakby to przygniatało, jest wilgoć, dosyć dużo wilgoci i bardzo słabe oświetlenie jakiś świetliki jest powyżej bo pada światło z góry jakby przez szczeliny i wydaje mi się że to może być dom ale jest sklepienie, kopuła nad głową więc może to być ta piwnica ale na strych też to może wyglądać czy jakiś składzik z rupieciami :
ten swietlik widzę na każdej karcie, to może być maleńkie okienko, witrzazyk, mam wrażenie to jest bardzo ważne i te promyki będą padać z lewej strony jak staniesz frontem do pudelka
3 monety - żeby to znaleźć musisz patrzeć w dół mocno się pochylić, i chyba użyć jakieś Patryka, pogrzebacza czy czego długiego i tym próbować to wyciągnąć tak jakbyś wsadził miotłe pod łóżko i wyciągała coś z samego końca
Przejrzyj wskazówki i powodzenia
Jeszcze dopisze do tego padającego światła, to mogą być ażurowe drzwiczki czy jakaś krata przez którą pada światło na to pudełko to wtedy światło było by z Twojej prawej strony
w każdym bądź razie ten szczegół najbardziej się wybija