13-01-2012, 19:36
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z uzdrawianiem tą metodą?. Obiecują cuda, a może jakieś namiary na książkę lub dobrego trenera lub kurs? Słyszał ktoś coś?
M
M
ma_ewa01 napisał(a):Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z uzdrawianiem tą metodą?. Obiecują cuda, a może jakieś namiary na książkę lub dobrego trenera lub kurs? Słyszał ktoś coś?
M
k_ella_k napisał(a):EFT-oj tam, oj tam! trochę pożartowaliśmy i to nie znaczy, że wyśmiewliśmy. Sama kiedyś stosowałam. Baaardzo dawno. W sumie ciekawy temat.
Zanim EFT odrzuci sie i ośmieszy, może warto byloby najpierw cos wiedziec na jej temat.
k_ella_k napisał(a):Zanim EFT odrzuci sie i ośmieszy, może warto byloby najpierw cos wiedziec na jej temat.
ma_ewa01 napisał(a):Masz rację k_ella_k i to dotyczy nie tylko EFT. Osobiście unikam osądów typu - nic o tym nie wiem, ale wydaje mi się to nic nie warte.
ma_ewa01 napisał(a):Wiesz, Eremit, analogicznie, ktoś nie znający Tarota , mógłby powiedzieć, że groteskowo wygląda kilkudziesięcioletni facet, gadający z kolorowymi obrazkami.Też racja
Granice groteski, jak widać, są niezwykle cienkie i łatwe do przekroczenia
M