16-09-2018, 08:19
Dziekuję.
(10-07-2018, 18:15)Hazar napisał(a): Agata
jak potoczą się też moje sprawy zawodowe czy będę zadowolona z tej pracy, na co zwracać uwagę i czy zostanę tam na dłużej ?
10 kielichów 4 monety, IX Pustelnik, 2 miecze
Praca pokazała się jako spokojna i bezstresowa
, raczej nie będzie nawału klientów, będziesz miała czas by dbać o ekspozycję, zadowolona będziesz najbardziej z kasy jak na początek uważasz że dostałaś dobrą ofertę ale za jakiś czas będziesz uważać że powinnaś jednak zarabiać więcej, mogą dojść obowiązki na które się nie zgadzałas na początku. Powinnaś zwracać uwagę na przełożonego, będzie chodził i węszył żeby coś znaleźć dosłownie przyświecał sobie latarką więc się pilnuj bo jego zadanie to wyrwać Ci premie Prawdopodobnie sama zrezygnujesz z tej pracy bo będziesz chciała odciąć się od tego człowieka ale bez obaw to czysty biznes tu chodzi tylko o pracę adekwatną do zarobków , żadany mobbing , ogolnie bardzo przyjemna atmosfera się zaznaczyła, jeśli się dogadacie na lini zakres obowiązków - kasa-jakość pracy to powinno być dobrze, tylko pamiętaj że pokazał się jako szalenie drobiazgowy i skrupulatny człowiek
finanse do końca roku
II Kapłanka As Kielichów Paź monet
Do końca roku w finansach pokazało się podpisanie umowy zlecenia bądź innej na usługi które możesz zaoferować z racji wykształcenia i Twojej pasji będzie z tego dodatkowy dochód, na pewno bardzo Cię to uszczęśliwi
Agata no co mogę powiedzieć powodzenia w nowej pracy i obyś nie przysypiała za ladą jak moje zwierzaki na karcie