31-01-2019, 10:43
(06-11-2018, 20:10)Hazar napisał(a): Natalia
1. W jakiej atmosferze potoczy się podział dóbr materialnych z byłym partnerem?
Rycerz Kielichów, X Kołom Fortuny, Paź Mieczy
To nie będzie przyjemna atmosfera, bardzo emocjonalna i zmienna , cały czas coś komuś będzie się odmieniać , w szczególności że cały czas będą pojawiać się nowe informacje, młyn jak diabli ...choć jest szansa na dogadanie się ale taka sama jak na to że nie dogadacie się ; dużo będzie zależeć od przypadku, możliwa tak sytuacja, że ktoś się spóźni czy o czymś zapomnieć i już może wywiązać się nie potrzebna pyskówka.
2. Z jakim efektem możliwym dla Natalii ?
4 monety, 5 buław
Oj nie będzie chciał się podzielić....nie jest skory w ogóle do podziału, będziesz musiała się wykłócać o swoją część i to dosyć gwałtownie
ale uzyskasz spokój bo układ zamknęły 4 buławy także bez obaw, spokojnie przetrwasz to ; tylko nie daj sie ponieść emocjom i twardo stój przy swoim
Będzie dobrze Natalia
Trzymaj się
Witam wracam z weryfikacją.
Dogadaliśmy się co do domu- jednak faktycznie Maciej nie chce dokonywać podziału chyba ta sprawa była bardziej z woli jego rodziny. Podjęliśmy decyzję, że dom sprzedamy i podzielimy się pieniędzmi zgodnie z udziałami wynikającymi z aktu notarialnego, zanim to nastąpi odremontujemy piętro domu, co juz rozpoczęłam. Maciek wpłacił mi pieniądze i zaczęłam robić bo go nie ma nadal jest poza domem i pracuje zagranicą. Tyle w kwestii weryfikacji. Odnośnie wróżby na pracę także mogę już ja zweryfikować- wróżyłaś mi w październiku na pół roku....o awansie raczej moge zapomnieć non stop szefowa ma do mnie fochy zaczepki...itd moje poczucie krzywdy i frusrtracji rośnie dokładają mi obowiązków, które ściągają swoim koleżankom.....oczywiście ja wykonuję to w ramach tych samych zarobków zostało mi pół roku studiów podyplomowych ale nie sądzę że chcę tu być do tego momentu. Atmosfera fatalna. Nie mam recepty co robić odbyłam rozmowę poufną z ich przełożonym...kierownikiem....ale nie wiem czy on podejmie działania by mi pomóc i by coś zmieniło się dla mnie na lepsze . Pozdrawiam Natalia