Liczba postów: 700
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
czas jak to ustalic? np za ile to sie stanie ? i jeszcze choroby czy dana karta ma przypisany narzad? czy jak ....
Liczba postów: 339
Liczba wątków: 9
Reputacja:
90
Określanie czasu <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?f=6&t=46">viewtopic.php?f=6&t=46</a><!-- l -->
Liczba postów: 700
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
JESTEM TU BARDZO KROTKO ALE STAWIAJAC KARTY(MOZE ZA DUZO POWIEDZIANE ,BO ROBIE TO 3 KARTAMI DUZYCH ARKAN ) TO WIDZE COS ALE BOJE SIE TO NAZWAC -NO BO CO JAK SIE POMYLE...
Liczba postów: 1.327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
To nie stawiaj katr innym dopóki nie nabierzesz wprawy. Rób rozkłady dla siebie , tak na próbę i interpretuj je tutaj. Zawsze ktoś Cię poprawi i podpowie, a łatwo sprawdzisz trafność wróżby. Możesz na przykład wyciągać sobie jedna kartę na następny dzień i zweryfikować wróżbę nazajutrz.
Liczba postów: 2.294
Liczba wątków: 145
Reputacja:
240
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
wg niektórych można wróżyć ze śmieci wybranych z kosza, po uprzednim nadaniu im znaczeń. Zatem smiało taka talię można uzywać do wróżenia o ile nie podejdziesz do tego rozrywkowo.
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Margola, sprobuj i sie przekonasz....jesli je poczujesz, to bedziesz z nich wrozyc. Wedlug mnie sa troche dziwne, chyba nie potrafilabym z nich wrozyc...ograniczone do nazw roznego "rodzaju" milosci....nie wiem....
Mam Psycardy, osobiście je sobie zaalaminowałam i wydrukowałam, zafascynowana nimi, i niestety kompletnie do mnie nie mówią ! Natomiast Cygańskie uwielbiam, i od razu zgrałam się z nimi. Kipper mnie trochę denerwują, ale daję radę, no i Lenormandy - casły czas pogłębiam wiedzę..
Liczba postów: 339
Liczba wątków: 9
Reputacja:
90
Te karty miały być tylko takim uzupełnieniem do Tarota, czymś pomocniczym w rozkładach o uczucia. Ze względu na trudną dostępność dla mnie tych kart (nigdy nie kupowałam w sklepach zagranicznych) to na razie jestem na etapie zbierania informacji - czy sie w ogóle opłaca kupować coś co być może nie będzie się nijak sprawdzało. Safira napisała że jej karty tematyczne pokazywały same bzdury, chyba jednak odpuszczę sobie.