Praca

Witaj Hazar,
Chciałabym prosić o wróżbę dotyczącą pracy. Ostatnio w mojej głowie rodzi się pomysł by rozwinąć własną działalność jednak wiąże się to z dużym ryzykiem. Boję się, że nie do końca będzie to działało jak chcę przez co stracę czas i pieniądze.
Pytania do kart: Czy rozwinięcie działalności to dobry pomysł czy pojawić się mogą problemy np. finansowe?
dane PV

Pozdrawiam Cię serdecznie Oczko
Odpowiedz
Shocked 

witaj Mydream
Pytanie: Czy rozwinięcie działalności to dobry pomysł ?
To nie jest zły pomysł ale musiałabyś zaprzedać się "diabłu" Oczko dosłownie wyciągnęłam kartę XV Diabła na to pytanie
możesz wiele osiągnąć, mieć pieniądze, przyjemność, władze, seks ale może cię drogo kosztować bo założysz sobie łańcuch na szyje tą działalnością bo jeśli nie będziesz grać nieczysto to raz że niczego nie zyskasz to jeszcze straty mogą być nie do odrobienia.

Pytanie: czy pojawić się mogą problemy np. finansowe?
2 kielichy, 5 kielichów - tak mogą się pojawić, jeśli nie będziesz uległa komuś kto będzie trzymał cię na tym sznurku, jeżeli przestaniesz zaspokajać czyjeś oczekiwania, gorzko tego pożałujesz i zapłaczesz.

dodatkowe: czy jednak mimo wszystko uwolnisz się i będziesz samodzielna i niezależna ?
5 mieczy - nie, nie pozwoli ci odejść, a jeśli sie odważysz przygotuj się na walkę Oczko
Mydream , pokazało się że wspólnik, mentor czy ktoś kto będzie miał swój wkład w tą działalność nie będzie partnerem tylko twoim Panem
Ale to jest prognoza na ten moment Oczko Diabeł zatrzymał mi czas i to teraz ma decydujący wpływ, za jakiś czas może tak się wszystko poukładać że nikt nie będzie miał na Ciebie wpływu.
jeśli sie nie pali to poczekaj, może za chwilę coś się zmieni,
pamiętaj że i tak Twoja intuicja jest najważniejsza

Wszystkiego dobrego Oczko
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar karty pokazały się bardzo źle, ale idealnie odczytałaś obecną sytuację. W pytaniu, które zadałam chciałam zapytać o przyjaciółkę, która miałaby być wspólniczką.. jednak zauważyłam jakiś czas temu, że nic z tego ponieważ jest takim 'diabłem' i narzuca mi swoje zdanie nie licząc się z moim. Szybko dała mi do zrozumienia, że nie spółka, ale działanie na własną rękę może przynieść mi cel, który chcę osiągnąć. Dlatego o nią nie pytałam bo sprawa zamknięta Uśmiech 
Wspólnika i szefa obecnie nie mam ponieważ już prowadzę własną działalność, ale to homme office i chciałam wyjść z powiększeniem działalności i ew. zatrudnieniem pracowników.
Jak dokładniej sprawdzę rynek i uporam się z papierologią wrócę z pytaniem czy coś się zmieni.. może diabeł już sobie pójdzie i zostanie tylko przyjaciółką od plot Oczko
Dziękuję za poświęcony czas Oczko Miłego wieczoru!
Odpowiedz

Dziękuję Oczko miłego również
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości